HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantasy képregények
dr samson:
Hát, ha a Pegazus történetének a folytatására gondolsz, azt várhatod. Abból nem készült képregény, mivel a témát igencsak kivesézték a második évad 10-12. részeiben, illetve a speciálisan a Pegazussal foglalkozó Razor tévéfilmben.
A következő sorozat, ami majd jövőre jön, az Origins lesz, ami, mint a neve is mutatja, a főbb karakterek eredettörténetére fog koncentrálni, 3-4 részes sztorikban. Szóval egy igazi fanoknak való képregény sorozat lesz.
Ben Reilly:
Végigolvastam a Battlestar Galactica képregényt, és ezúton is szeretném megköszöni az érdekelteknek hogy honosították. Az új TV sorozat-ból nem sok részt láttam, de az eredeti széria minden epizódját végignéztem még anno a Pro7 nevű német csatornán és az RTL2-n. Jó volt egy igazi vérbeli sci-fi témájú képregényt olvasni, mégegyszer nagyon köszönöm és ha lesz folytatás várni fogom.
SithLord:
Oks,köszi az infókat,talgaby,én már nagyon várom!
talgaby:
Zangief még itt, Blanka talán csak cameóban, ő mintha a második sorozatban kapna szerepet, akárcsak az indiai guru. Most inkább majd pár nagyon keveset szereplő karakter fog kapni kisebb szerepeket, de előtte még le kell zárni ezt a szakaszt (a hatodik rész az első történet vége, utána jön egy nyolcrészes... gyakorlatilag két minit gyúrtak itt egybe).
SithLord:
Üdv!Köszi az új részt talgaby!
Nekem nagyon tetszik az a sorozat,szerintem igazán színvonalas és lebilincselő.A végén az az egy oldal poén meg hatalmas,a mostanin különösen jót derültem! Kiváncsi vagyok,hogy a játékból megismert többi szereplő mikor tűnik fel..Blanka,Dhalsim,Zangief..stb Várom a folytatást!!
Az ERŐ legyen veled!!!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése