HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasy képregények

<< < (217/426) > >>

Aldarion:

--- Idézetet írta: yosha ---Jó ötlet volt honosítani, a létezéséről sem tudtam eddig, pedig mindenre felkapom a fejem ami Barker.
--- Idézet vége ---
Hát igen. Én könyv változatban olvastam először, és eléggé megfogott. A Szukits kiadó adta ki magyarul 1999-ben és 2000-ben két kötetre bontva. Ebben volt is egy kis csalás, mert a mű eredetileg a The Great and Secret Show - The first book of the Art címmel jelent meg, de Barker eddig még nem írta meg a Tudás második könyvét, csak egy nulladik könyvet írt (ami kb. száz évvel korábban játszódik, bár ezekhez a karakterekhez nincs sok köze, jobban meg lehetett ismerni belőle a Shoal szektáját. Ez sajnos nem jelent meg magyarul...). Talán épp ezért a Szukits magát az első regényt adta ki két kötetre bontva, A Hírvivő - A Tudás első könyve és A végső felvonás - A Tudás második könyve címmel. Így gondolom érthető, hogy miért ezen a címen fut az adaptáció, illetve azt előre közlöm, hogy nem fogok a sztori felénél címet váltani.  Egyébként akinek felkeltette az érdeklődését, azok számára elárulom, hogy - tudomásom szerint - az Alexandra webáruházból még beszerezhető mind a két könyv. A fordítás során több helyütt is támaszkodtam rá, így ha valami nem tetszik a Szukitsnál tessék reklamálni...

grey gargoyle:
Ez a Clive Barker sztori egyre izgalmasabb.
Nem tudom eléggé megköszönni a honosítását.

yosha:
Ez a hirvívő iszonyat jó sorozat!
Jó ötlet volt honosítani, a létezéséről sem tudtam eddig, pedig mindenre felkapom a fejem ami Barker.
Az első rész volt a kedvenc eddig, de most hogy kezd kibontakozni a cselekmény, alig várom a folytatást!

ÜDv és kösz, élmény volt!

SithLord:
Üdv! Köszi a Hírvivőt Aldarion,Troll!    
Egyre érdekesebb ez a történet,kiváncsian várom a folytatást!
Köszi az új Indi-t talgaby,Recsi,Kendra!      
Teljesen jó ez a sorozat,annyi kaland,váratlan esemény van benne,minta Indi filmet néznénk,nagyon tetszik!!!  Várom a folytatást!!!
Az ERŐ legyen veletek!!!  

Sepi:
Frissültünk!
Clive Barker - Hírvivő #03
Indiana Jones - Acélfőnix #02

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése