HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasy képregények

<< < (213/426) > >>

Gorgonita:
Üdv emberek!

Tudom, hogy mindig későn reagálok, de sok a dolog. Csak szeretném jelezni, hogy épp rákattantam a Street Fighter című tudományos értekezésre, és feldobtátok vele a hetemet. Cserébe itt van néhány Chun Li az Udon-tól:

http://browse.deviantart.com/?qh=&sect...;q=chun+li+udon

Köszönet a fordításért, és várom a folytatást.

Aldarion:
Nah... Mivel asszem én vagyok az egyik illetékes Warhammer ügyekben, előre kijelentem, hogy a Boom! studio kiadványait lekötöttük, így tervben vannak az új warhammerek is de leghamarabb csak jövőre. A Monthly-ról nem tudok semmit jelenleg, de az nem az én kezemben összpontosul... Majd meglátjuk mit hoz a következő év.

talgaby:
A Monthlyval összesen csak annyi gond van jelenleg, hogy a honosítói 75%-a szőrén-szálán eltűnt. Más egyéb nem akadályozza a folytatását.

dr samson:
Anno azt hiszem a srácok szinte mindent szerettek volna honosítani, de a Monthly-t biztos. De majd jön valamelyikük és választ ada kérdésedre, én csak azt tudom, hogy mi van az ftp-n és mit kell belevennem a frissítésbe.

holloo:
Ez nagyon jó hír!  És ha már Warhammer, akkor azt szeretném megkérdezni, hogy mikor várható W40k képregény. Valamint terveitek között szerepel az újabbak  honosítása is vagy csak a Monthly?

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése