HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasy képregények

<< < (212/426) > >>

Ben Reilly:
Ezek az orioni nők mindig megmozgatnak bennem valamit.  
Köszönöm a honosítást.

freakdavE:
Egy Star Trek frissítés után itt a helye a hozzászólásomnak.  

Közel sem olyan jó ez a szám, mint a Vulkániakat és a Romulánokat boncolgató részek. Az alapkoncepció jó. A Bábel kolónia szerepel az első sorozatban, minden itt megjelenő fajjal együtt. Az idősebb Pike kapitány is hiteles. Hozza a korabeli kapitányok westernhős stílusát.  
Viszont az orioniakról nem tudtunk meg többet. Sőt, aki nem ismeri a fajt, csak annyiról értesül, hogy zöld a bőrük, akrobatikusak és némileg képesek másokat befolyásolni. Ez elég nudli teljesítmény az első két részhez képest. Maga a történet is pofonegyszerű. Valahogy az egész képregényt feleslegesnek érzem. Kár érte, többet lehetett volna kihozni a koncepcióból.
A rajzok viszont korrektek, a színezés is rendben van.
A honosítás jó lett, mind a fordítás, mind a beírás tekintetében.
Felőlem jöhet a következő rész.  

Sepi:
Frissültünk!
Star Trek - Orioniak

holloo:
A Street Fighter képregényre én is rákattantam, persze ebben nem kis szerepe volt az új rész trailerének!  Bár én mindig is inkább "Mortálos" voltam, de azért ezzel a sorozattal is rengeteget nyomtuk még anno. Egyetlen dolog, ami egy kicsit zavaró szerintem, hogy Ryu mindenhova a "karate gi"-jében megy. Persze lehet, hogy ez csak nekem szúrt szemet. Mindenesetre köszi a honosítást így utólag is  és remélem mielőbb folytatódik a sorozat.

talgaby:
Decemberben jön majd, idén le akarom zárni az első történetet. Aztán majd meglátom, mennyit tudok még kirimánkodni Kendrától jövőre. Igazság szerint akármilyen lassan megy nálunk, így is csak úgy száguldunk az amcsi megjelenéshez képest.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése