HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasy képregények

<< < (211/426) > >>

dr samson:
Ha honosítani akarsz Trekket, mindenképpen keress engem vagy Recsit, mert most fogjuk össze az ST honosításokat és nem akarok senkivel sem gondot utólag.

freakdavE:

--- Idézet ---De helyette lesz majd a Co-Mix-on Star Trek: Negydik év még idén, ha minden jól megy... nezze.gif
--- Idézet vége ---
Remek! Én is kacérkodtam az ötlettel, hogy belevágok, de már így is rengeteg tervem van a jövőre nézve, úgyhogy letettem róla. Örülök, hogy a Co-Mix-osok beválalták.  

dr samson:

--- Idézet ---(Jah és ha minden igaz, lesz Alien Spoltlight 2 is, Q-kal, Klingonokkal és másokkal.
--- Idézet vége ---

Hmmm...erről még nem hallottam, de örülnék neki. Most egyelőre egy alternazív Next Generation mini fut odakint, ebben a hónapban jelent meg az első száma.
Amúgy örülök, hogy tetszett!

Gorgonita:
Nekem ez a rész is bejött, bár tény hogy nem a néppel foglalkozott, de Leata az öntörvényű mégis korrekt viselkedésével, mesélt azért az ő életükről -a másik lány halálán keresztül -sorsukról is. Köszönet érte.  

Az új film trailerében egyébként már felbukkan Pike és egy orioni kadettlány is. (Jah és ha minden igaz, lesz Alien Spoltlight 2 is, Q-kal, Klingonokkal és másokkal.

dr samson:

--- Idézet ---Felőlem jöhet a következő rész. alien.gif
--- Idézet vége ---
Jön. De nagyon valószínű, hogy már csak jövőre, mert a Gornoknak még neki sem kezdtem a fordításnak. De helyette lesz majd a Co-Mix-on Star Trek: Negydik év még idén, ha minden jól megy...  
Amúgy szerintem sem volt egy nagy szám a sztori, de kihagyni nem akartam. A Gorn már jobb lesz, aztán az andóriánok is jó betekintést nyújt majd a társadalmukba és aztán jön a finálé, a Borgokkal. A romulánokat meg amúgy sem lehet túlszárnyalni, ők nem véletlenül kaptak külön minit is.
Szóval a lényeg, hogy még van 3 rész ebből a miniből, azt egy 5 részes mini erejéig igencsak mélyrehatóan fogunk foglalkozni a Klingonokkal...  
És köszi a véleményt mindkettőtöknek!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése