HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantasy képregények
Ben Reilly:
Nálam a fantasy műfaj megállt a Gyűrűk Uránál ami persze az én hibám mert elég széles a paletta, de én más irányba folytattam az olvasást. Ha nem lett volna a kvíz valszeg nem olvasom el a történetet de hálistennek elolvastam és eszembe jutottak azok az idők amikor naphosszat a Steve Jackson/Ian Livingstone regényeket bújtam. A törpök nagyszerű karakterek és ez a sztori remekül példázza a nemességüket és a bátorságukat. Köszönöm a honosítást és ígérem pótolni fogom legalább itt a zsákon a fantasy hiányomat.
Sepi:
Frissültünk!
Warhammer - Háború Műhelye #03
dr samson:
--- Idézet ---akkor befigyeltem a dolgot...én kérek elnézést...
--- Idézet vége ---
Semmi gond, velem is rendszeresen előfordul a dolog.
--- Idézet ---ez lesz majd?
--- Idézet vége ---
Lesz. Majd olyan két év múlva, mert előtt még tuti be lesz fejezve a Reflektorfényben, után a Klingonok-A vér szava (igen, végre találtunk neki magyar címet), aztán a Star Trek: Mirror Images és csak aztán jöhetnek a romulánok, ha minden jól megy.
És off: aha, értem.
Fairlight:
akkor befigyeltem a dolgot...én kérek elnézést...
Romulans: The Hollow Crown ...nem hallottam róla, most figyeltem meg...jónak tűnik...pláne az írója...ez lesz majd?
A Spotlight meg szerintem elég egyoldalú volt...nem láttam benne Föderációs ellenlépéseket...
De csak 2 részben? Ez is szűkszavú lehet...
off...de gondoltam, de hiányzik alólam egy üzemképes technika, és amíg az incs meg, még a fordítás begépelése is gondot okoz néha...Off end.
dr samson:
--- Idézet ---Ha figyelmesen olvastál volna, akkor láttad volna azt is, hogy megírtam a frisset még nem olvastam el !!! És csak az első 2-őt kommenteltem!
--- Idézet vége ---
Figyelmesen olvastam és nem is arra céloztam, hanem a Vulkániak részre.
--- Idézet ---De képzelj el egy képregényt a témáról, amiben könnyen kivitelezhető, hogy párhuzamosan mutatják be az emberek viaskodását a láthatatlan ellenséggel, a romulánok stratégiai felvonulásával...klingon intrikával, a Föderáció kapkodásával, hogy megtudjanak mindent az ellenségeikról, úgy, hogy a szövetségeseiknél érdeklődnek...stb.
--- Idézet vége ---
Ööööö...mindez szerintem remekül jelent volt a Romulánok részben és lesz is még majd példa rá a Romulans: The Hollow Crown miniben.
--- Idézet ---És, ha nem jött volna át: nem veletek van gondom srácok,
--- Idézet vége ---
Tudom, hogy nem velünk van bajod. Sőt, örülök neki, hogy végre van egy kis élet ebben a topikban és már 5 különböző embertől jött reflektálás a Star Trek cuccokra!
--- Idézet ---(((nem szereted a Thorokat...ahh ilyet...csak jöjj az én utcámba.... Ö
--- Idézet vége ---
És ez most ide nagyon off lesz, de megengedhetem magamnak: arra még nem gondoltál, hogy te is elkezdesz beírni magadnak? Hidd el, én is kipróbáltam és nem olyan vészes a dolog. És gondolom molzo még segítene is egy csomót. És akkor a sorozataid is jobban haladnának.
Ezt nem ide akartam írni, de most lusta vagyok átmenni az Angyalok topikba.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése