HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasy képregények

<< < (208/426) > >>

SithLord:
Hehe  ..ezt én is ismertem. Áhh régi szép idők..

Aldarion:
Na, akkor azt hiszem ezt belinkelem ide: Szigorúan csak az elvakult Steve Jackson - Ian Livingstone rajongóknak... Aki ismeri a műveiket, az most sikítson, mert ez bárcsak szöveges böngészős változatban, de... A halállabirintus

--- Idézetet írta: SithLord ---Azt hittem,hogy nem fogják engedni a törpének,hogy legyilkolja a nagydarab..izét..mindenesetre brutál volt!A történet és a grafika is tetszik,remélem még sok rész van!Én várom a folytatást!
Az ERŐ legyen veletek!!!
--- Idézet vége ---
Hááát, a helyzet az, hogy ebből a miniből még két rész van, decemberben és februárban ki is jönnek, (januárban sajna leállás) utána pedig kezdődik majd az új mini, a Tűzhalálra ítélve, ami közvetve ugyan, de folytatásnak is tekinthető a második rész végétől...

SithLord:

--- Idézetet írta: Ben Reilly ---
--- Idézetet írta: Aldarion ---remélhetőleg az olvasók díjazni is fogják...
--- Idézet vége ---

Én mindenképpen.  

--- Idézet vége ---
És én is!   Ímádom a Fantasy témájú képregényeket,könyvek..hát a Jackson-Livingstone regények nekem is a szívem csücskei a mai napig,egyszerűen imádom őket.Meg is van mind ami magyarul megjelent. Évente egyszer leveszem őket a polcról és végigjátszom őket szígorúan az egy ujj-két ujj szabályok szerint  Persze kívülről fújom őket,de megunhatatlan...régebben a 90évek elején mindig arról ábrándoztam,hogy de jó lenne ezeket megcsinálni játékban,aztán 96ban ps1 re meg is csinálták,meg is van,de aztán ez az egy volt tudtommal,pedig a mai technikával olyan színvonalasan meglehetne csinálni ezeket a fantasztikus játékkönyveket... na mind egy..
Szóval köszi az új részt Aldarion,beigli69!    
Azt hittem,hogy nem fogják engedni a törpének,hogy legyilkolja a nagydarab..izét..mindenesetre brutál volt!A történet és a grafika is tetszik,remélem még sok rész van!Én várom a folytatást!
Az ERŐ legyen veletek!!!

Ben Reilly:

--- Idézetet írta: Aldarion ---remélhetőleg az olvasók díjazni is fogják...
--- Idézet vége ---

Én mindenképpen.  

Aldarion:
Steve Jackson - Ian Livingstone valóban zseniális rengeteg könyvüket bújtam végig, de az biztos, hogy a legnagyobb kedvencem a Démonlovagok volt. Mindazonáltal örülök, ha tetszett eme kis vérfürdő, tőlem telhetően igyekszek még hozzájárulni ezzel-azzal fantasy palettához, remélhetőleg az olvasók díjazni is fogják...
Ja és hozzáteszem még, hogy a Gyűrűk Ura minden idők egyik legnagyszerűbb fantasy munkája, bááár, most találtam egyet ami igencsak letaglózó hatást fejtett ki rám: Steven Erikson sorozatára gondolok, "A malazai bukottak könyve"-re gondolok. Az első kötete, A hold udvara valami ijesztően zseniális, a tetőponton majd felrobban az olvasó kezében, tehát csak tűzszerész mellett ajánlott olvasni.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése