HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasy képregények

<< < (207/426) > >>

holloo:
Köszi az új Warhammert!  Érdekesen alakulnak a dolgok, kíváncsian várom a folytatást. A lapozgatós könyvek pedig...hát igen, régi szép idők. Nekem is rengeteg volt, de mostanra már elajándékozgattam őket. Persze a kedvencem (azt hiszem a Bajnokok tornája  a címe) valahol a padláson még megvan...megyek, meg is keresem.

FZoli:

--- Idézetet írta: Cajun ---Egy boltot se tudnék most hirtelen mondani, ahol még hozzá lehet jutni az ilyesfajta könyvekhez (pláne a ritkaság számba menő ínyencfalatokhoz), max pár antikváriumot. Viszont ha valaki mégis tudna ilyen üzletet, az bátran megírhatja
--- Idézet vége ---

www.sarkanytuz.hu (Sokfelé az országban.)
www.szellemlovas.hu (Budapest)

A Sárkánytüzekben régebbi lapozgatós könyvek is fel-felbukkannak, de az újabb Cherubionos kiadások biztosan kaphatóak. Egyébként a bolt teljesen fantasy / sci-fi / képregény / kártya / stb. beállítottságú.
Hasonló a Szellemlovas is, de nekik van antikvár részlegük, szerintem ott is akad lapozgatós könyv.

talgaby:
Én meg azt hittem, az a skandináv mitológia túlvilágán van...

Ben Reilly:
Miskolcon a Valhalla.  

Cajun:
Hú, de régen volt már ez! Valamikor pár éve már eszembe jutott, hogy neki kéne állni bescannelgetni a régi "lapozgatós" könyveimet, aztán persze közkinccsé tenni őket valahol, csak akkor még nem volt hozzá gép, most meg nincs idő...  Egyébként ez a fajta szerepjátékos szubkultúra teljesen kiveszett hazánk területéről. Egy boltot se tudnék most hirtelen mondani, ahol még hozzá lehet jutni az ilyesfajta könyvekhez (pláne a ritkaság számba menő ínyencfalatokhoz), max pár antikváriumot. Viszont ha valaki mégis tudna ilyen üzletet, az bátran megírhatja

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése