HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasy képregények

<< < (206/426) > >>

FZoli:

--- Idézetet írta: Aldarion ---Azzal meg én vagyok úgy, mint te a Hold udvarával. Elolvasnám, de a Trónok harcát sehol sem találom... És épp ettől forr az agyvizem. Mi a fenéért nem csinálnak egy utánnyomatot, ha ennyire kelendő volt?
--- Idézet vége ---

Csatlakozok én is. Trónok harcát szeretnék  
A Cherubionos könyveknél csak írtam róluk, az egyetlen közelebbi emlékem lapozgatós könyvről az egy Halállabirintus szerű kötet volt, azt hiszem pont a Bajnokok Tornája.

Cajun:
Danke sőn mindenkinek, amint tehetem biztos fölkeresem az említett műintézményeket, és akkor lesz ösztöndíjnak nyakára lépés

Aldarion:

--- Idézetet írta: grey gargoyle ---Viszont nekem felkeltetted az érdeklődésem, azzal a Steven Erikson könyvsorozattal kapcsolatban, csak az a baj, hogy az első részét nem nagyon lehet már kapni. A 2-tól meg lehet venni az alexanerában. De tegnap keresgéltem a neten, és a Hold udavara eléggé hiánycikk mindenhol, az első nélkül meg nem akarom olvasni. Viszont megjelent a Tűz és jég dala ciklus negyedik kötete, azt meg is vettem rögtön, az is van legalább akkora mű, mint a Gyűrűk ura, ha nem nagyobb.
--- Idézet vége ---
Azzal meg én vagyok úgy, mint te a Hold udvarával. Elolvasnám, de a Trónok harcát sehol sem találom... És épp ettől forr az agyvizem. Mi a fenéért nem csinálnak egy utánnyomatot, ha ennyire kelendő volt?

grey gargoyle:
Viszont nekem felkeltetted az érdeklődésem, azzal a Steven Erikson könyvsorozattal kapcsolatban, csak az a baj, hogy az első részét nem nagyon lehet már kapni. A 2-tól meg lehet venni az alexanerában. De tegnap keresgéltem a neten, és a Hold udavara eléggé hiánycikk mindenhol, az első nélkül meg nem akarom olvasni. Viszont megjelent a Tűz és jég dala ciklus negyedik kötete, azt meg is vettem rögtön, az is van legalább akkora mű, mint a Gyűrűk ura, ha nem nagyobb.

Aldarion:

--- Idézetet írta: FZoli ---A Sárkánytüzekben régebbi lapozgatós könyvek is fel-felbukkannak, de az újabb Cherubionos kiadások biztosan kaphatóak. Egyébként a bolt teljesen fantasy / sci-fi / képregény / kártya / stb. beállítottságú.
Hasonló a Szellemlovas is, de nekik van antikvár részlegük, szerintem ott is akad lapozgatós könyv.
--- Idézet vége ---
Ez így igaz, a Sárkánytűben én is gyakran megfordulok, remek választékuk van akár új, akár antikvár könyvekből...
Viszont bevallom őszintén, hogy ezeknek a Cherubion kiadós lapozgatós könyveknek nincs olyan hangulata, mint a Jackson - Livingstone sorozatnak. Talán azért, mert az utóbbi művek átlag 400 bejárható fejezetből állnak, és csak igen ritkán van benne olyan, hogy a fejezet a halál leírásával foglalkozik, míg a Cherubion sorozatban ez általános tény minden küzdelem után: "ha túl élted, lapozz ide:xxx. Ha nem, lapozz a yyy-ra". Magyaránt 300 fejezetből kb. 60-70 csak azzal foglalkozik, hogyan dobtad fel a talpad... Emellett pedig a fennmaradó 230-240 bekezdés igencsak rövid játékmenetet tesz lehetővé, nem beszélve arról, hogy úgy tűnik a magyar szerzők fantáziátlanok, mert bár jó pár ilyet átolvastam, de csak alig egy-két kötetben voltak rejtvények, ami ugye a J-L párosnál ömlesztve jöttek, és némelyikbe majd bele gebedtem, mire kibogoztam...

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése