HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasy képregények

<< < (205/426) > >>

Gorgonita:
Szevasztok! Láttam az előzetest, jó film lesz.   De itt mutatom havernak a letöltésben a Shadows of Empire-t, aztán az Infinities jön be helyette.

Recsi:
Bár csak részben tartozik az oldalhoz, a topic témájával kapcsolatos: a Co-Mix-on megjelent a Star Trek negyedik év 2. része. Ha valaki esetleg véleményezni szeretné, ott tegye, én csak megemlítettem. Ja! És remélem mindenki látta már az új ST film előzetesét, mert aki nem, és valami így vagy úgy találna lenni, hát akkor...akkor...mindenki azonnal nézze meg...PUNKTUM!!! (Trajzigfritzig után szabadon)

Peter P:

--- Idézetet írta: Aldarion ---Hát hogy miért épp ő menekült meg, azt nem tudom, de az tény, hogy Abnett rendkívüli módon erőlteti ezt a "törpék fanatikus harcosok" elgondolást, sőt, talán nem árulok el vele nagy titkot, hogy mélynövésű barátunkat nem most láttuk utoljára, de modora a következőkben sem fog sokat változni.
--- Idézet vége ---

Igen...
Aki olvasta a Felix és Gotrek regényeket, az tudja, hogy nem csak Abnett hanem King is hasonlóan legyőzhetetlen, rettenthetetlen és pusztító harcosoknak írja le őket.

Aldarion:
Hát hogy miért épp ő menekült meg, azt nem tudom, de az tény, hogy Abnett rendkívüli módon erőlteti ezt a "törpék fanatikus harcosok" elgondolást, sőt, talán nem árulok el vele nagy titkot, hogy mélynövésű barátunkat nem most láttuk utoljára, de modora a következőkben sem fog sokat változni.

Annak, aki figyelmesen olvasta az első három számot, és van legalább egy keze, és rajta legalább négy ép ujja, nem fogok meglepetést okozni, ha elárulom, hogy a 4. számban kiderül majd Konig, a varázsló mester sorsa, illetve a szálak elkezdenek majd összefonódni végre, valamint bemutatkozik egy igen veszedelmes légiegység a Warhammer világ haderejéből - a kérdés már csak az lesz, hogy melyik oldalon. Úgyhogy szerintem érdemes lesz várni a 4. részét a történetnek.

Peter P:
Hali mindenki!
Bocsánat, hogy csak késve tudok írni, de nem voltam itthon.
Szóval:
Végre a törpék…  
Komoly „kis” fickók ezek. Most olvasom a legújabb Warhammer regényt is, és abban is van két törpe, hasonlóan kemény ürgék. Szépen „kifingatta” a nagy dögöt, bár ami feltűnt, hogy a képregényben és könyvben is úgy ábrázolják a törpéket, mint akik nem félnek semmitől és senkitől. Azért nem kis bátorság kellett bemenni abba a gödörbe amikor tudta, hogy élve onnan nem kerül ki.  
Gondolom aki elmenekült az valami királyi sarj, vagy ilyesmi.
Hogy valami rosszat is mondjak:  
Túl hamar végeztem vele. Leültem és addig abba se hagytam amíg vége nem lett.  
A fordítás - mint mindig - nagyon hangulatos volt, és megint meg kell jegyeznem, hogy a beírás eszméletlen jól el lett találva. Tetszik, hogy még arra is lett ügyelve, hogy úgy legyen a sortörés, hogy a bubihoz igazodjon. Ismételten hatalmas köszönet a honosításért, minden elismerésem. Várom a folytatást.  

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése