HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasy képregények

(1/426) > >>

Sepi:

--- Idézetet írta: grey gargoyle - 2019. Október 30., 19:53:20 ---Láttam hogy a Hepiend magazin összes száma felkerült, vagyis megcsináltátok, és az érdekelne, hogy az 1990-es Hepiend képes regényújságban 3 részben megjelent Conan Zsiványbecsület megvan-e nektek, és ha igen, tervezitek-e beszkennelni és felrakni?
http://wiki.kepregeny.net/index.php/Hepiend_K%C3%A9pes_Reg%C3%A9ny%C3%BAjs%C3%A1g

--- Idézet vége ---
Sajnos nincs meg nekünk, így egyelőre erre nem a válasz. Nekem is csak egy rész van meg, bár azt be is szkenneltem, de abban a Marvel Destroyer sorozatából volt benne az egyik sztori.
https://www.mycomicshop.com/search?TID=81421

Recsi:
Igen, ilyen volt, ez a 2 lap kellene szkennelve, aztán valami vastagabb papírra kinyomtatnám. Az antikvarium.hu-ról ma jeleztek vissza, hogy van könyv, de nincs melléklet benne, azért kellene. Maradunk a halállabirintusnál :)

HeirToGrievous:
A matricákra gondolsz?
Nekem megvolt, de nem igazán tetszett, így még évekkel ezelőtt odaadtam valakinek.
Nem esküdnék meg rá, de mintha ilyenek lettek volna (Nincs összehasonlítási alapon, mert nekem meg a Sziklatoronyból hiányoztak):


Akkor mégsem olyanok voltak (egy kicsi azért látszik belőlük):

Recsi:
Bocs, hogy nem képregényes témában belerondítok, de nincs meg valakinek véletlenül Mark Evans: Riveti utcák c. könyvének melléklete, amit esetleg be is tudna szkennelni. Megszereztem a könyvet, de nincs benne melléklet, és nem találom sehol nyomtatható formában.
Előre is köszi!
Recsi

grey gargoyle:
Láttam hogy a Hepiend magazin összes száma felkerült, vagyis megcsináltátok, és az érdekelne, hogy az 1990-es Hepiend képes regényújságban 3 részben megjelent Conan Zsiványbecsület megvan-e nektek, és ha igen, tervezitek-e beszkennelni és felrakni?
http://wiki.kepregeny.net/index.php/Hepiend_K%C3%A9pes_Reg%C3%A9ny%C3%BAjs%C3%A1g

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

Teljes verzió megtekintése