Most jutottam el addig, hogy elolvastam a Sentry V2-t. A honosítás az szokás szerint fantasztikus volt, de maga a történet nem nyerte el a tetszésem! Egy ilyen isteni hős, mint Sentry, nem illik bele számomra a Marvel szuperhősök közé, úgy ahogy annak idején maga Főnix sem! Ha itt van ő, minek a többi!! Lehet pont ezért van, hogy maga Sentry sem a kedvencem!
A kérdésem az lenne, hogy ő még mindig a Bosszú Angyalai tagja??? El se tudom képzelni mi lehet a feladata köztük!
Köszi a véleményt!
Őrszem még mindig BA-tag, most épp a Dark Avengersben van (előtte volt a New és a Mighty Avengersben is). Mivel mentálisan nagyon instabil, Norman Osborn (a korábbi Zöld Manó, jelenleg a csapat vezetője) végső fegyverként szokta alkalmazni, sokszor inkább a többiekkel intézteti el, amit lehet.
Egyébként abban tényleg igazad van, hogy az erejének nagysága miatt nehéz vele bármit is kezdeni, a legtöbbször kihagyják a konfliktusokból: a Secret Invasion alatt azt találták ki, hogy egy skrull felvette az Árny alakját, és ettől ő annyira kétségbe esett, hogy elhagyta a bolygót, és az űrben bolyongott; a Dark Avengers egyik legelső küldetésekor "felrobbantották", és eltartott egy kis ideig (milyen véletlen, épp a történet végéig ), míg újra testet alakított magának; a Civil War közben pedig, ha jól tudom, sokáig nem tudta eldönteni, kihez csatlakozzon. Ja, a World War Hulk közben pedig szintén sokáig nem tudta eldönteni, mit tegyen, ezért csak ült egy helyben.
Egyébként a Dark Avengersben Bendisnek lesz vele valami nagy terve, ezt érezni a sorozaton (valószínűleg itt tér vissza az Árny is).