Szerző Téma: Marvel Kiadó egyéb képregényei  (Megtekintve 591558 alkalommal)

0 Felhasználó és 17 vendég van a témában

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
Marvel Kiadó egyéb képregényei
« Válasz #1135 Dátum: 2009. Július 12., 12:02:22 »
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető grey gargoyle

• Spawn
  • Nem: Férfi
« Válasz #1134 Dátum: 2009. Július 11., 11:48:10 »
nagyjából ugyanazt tudom én is írni a silver sable 9-re mint az előttem felszólalók. Alapvetően ami tetszett benne, hogy jó volt megismerni ilyen részletességgel Sable eredetét. Ami nem tetszett pl amikor eltörte a másik nő lábát, és utána annak semmi baja nem volt, meg a kopasz baba masnival a fején, meg az apja idióta viselkedése folyton, de ezek apróságok, úgyhogy köszönöm én is honosítást.
"-Mi vagyunk az alapbázis.
-A rejtély misztériummá vált."

Nem elérhető Asys

• Apokalipszis lovasa
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1133 Dátum: 2009. Július 10., 18:44:41 »
Köszönöm a honosítóknak a Silver Sable kilencedik részét!      
Tényleg frankó kis visszatekintő történet volt,elég sok mindent megtudhattunk a címszereplő múltjáról!
Silver különben kiköpött olyan,mint egy ,,női Megtorló''!  
Homokember jó és erős karakter;kár,hogy elhagyja a csapatot,nagy érvágás ez a Vad Bandának...

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1132 Dátum: 2009. Július 10., 17:20:20 »
Én is köszönöm, hogy megismerhettem Silver múltját, egész jól sikerült ez eredettörténet. Hát egy ilyen fater mellett nem csodálom, hogy A csaj is jégszívű, kőkemény emberré vált.  A honosítás profi lett.    
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1131 Dátum: 2009. Július 10., 11:40:21 »
Akkor hivatalosan is:

Frissültünk!
Silver Sable 09.

És a válaszok:
Sable mindig is ölt. Sose volt az a mimóza fajta, ő egy zsoldos. És ebben a korszakban a képregények már nem is riadtak vissza attól, hogy a főhős is irtsa a népet, ha a történet úgy kívánta.
És igen, az  utalásokat én általában érintetlenül hagyom, bármire is utaljanak. Egyszerűen csak azért, mert sose lehet tudni, hátha egyszer annak is lesz magyar kiadása, bármilyen esélytelennek is tűnjön. Meg amúgy is szeretem még az akár félszáz éves utalásokat is a helyén hagyni, esetleg időnként magyarázom őket külön szövegdobozban, hogy más is értse.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
« Válasz #1130 Dátum: 2009. Július 10., 11:02:15 »
Elolvastam a Silver Sable 09. számot. E részben megtudhattuk Sable múltjáról. Hát eléggé rossz múltja volt/van, mert az apja nagyon kegyetlen volt. Nem gondoltam, hogy Silver Sable gyilkolni is szokott. Homokember pedig akkoriban a jó oldalon volt, de '99-ben megint bűnőző lett, ha jól mondom. Egy kérdés: a Silver Sable 07. szám végén volt egy szöveg, a Holtváz #18. és #19. számról, hogy ott is vendégszerepelt Silver Sable és a Vad Banda. De ez nem a ti foglalásotok közé tartozik. Akkor ezek szerint az eredetiben is szerepelt ez a szöveg?
Ezer köszönet talgaby, Darkness(+Troll) és nitro a Silver Sable képregényért és sok sikert kívánok nektek a folytatáshoz.
« Utoljára szerkesztve: 2009. Július 10., 14:55:54 írta keildavid »
Egy mindenkiért, mindenki egyért.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1129 Dátum: 2009. Július 08., 14:22:08 »
Lesz, ha jut időm rá, de előtte még az XM FC v2-t kellene letudni.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1128 Dátum: 2009. Július 08., 13:41:38 »
Az X-Men First Class majd az Xfanzine-on lesz talán nemsokára. Már lehet náluk szavazni, hogy mi legyen a következő kikerülő képregény, és ez az egyik közülük.  Így lehet menni szavazni oda.

A Wolverine First Class meg majd talán nálunk lesz, de nem mostanában.
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető Amondin

• Android (Tartalékos Bosszúangyal)
  • Magneto
« Válasz #1127 Dátum: 2009. Július 08., 13:06:02 »
Köszönöm a válaszokat a kettő közül várható valamelyiknek a honosítása?
« Utoljára szerkesztve: 2009. Július 08., 13:06:20 írta Amondin »

Nem elérhető dr samson

• Csillagflotta Admirális
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1126 Dátum: 2009. Július 08., 12:56:17 »
Idézet
itt lenne egy kérdésem az a póklény egy fészek harcos volt vagy csak egy ismeretlen idegen lény?
Szerintem ismeretlen. Max a fészekről koppintották.

Idézet
Az lenne még a kérdésem hogy a Vasember az F4 az Avengers a Hulk és a Pókemberen kívül milyen MK füzetek vannak még?
Hát, ezek, amiket felsoroltál, illetve a Marvel Adventures Super-heroes, ahol különféle hősöknek (most pl amerika Kapitánynak) vannak 1-2 részes kalandjai. Az X-mennek nincs külön MK képregénye, helyette nekik ott van az X-men és a Wolverine First Class, ami szintén nagyon hasonló az MK képregényekhez.

Nem elérhető Amondin

• Magneto
« Válasz #1125 Dátum: 2009. Július 08., 12:48:16 »
Köszönöm Talgabynak Dr Samsonnak és Sepinek ezt a háromkalandos képregényt.
A Vasember tettszett, és ugyanúgy a Hulk is de itt lenne egy kérdésem az a póklény egy fészek harcos volt vagy csak egy ismeretlen idegen lény?
A Franklin Richards pedig vicces volt.
Az lenne még a kérdésem hogy a Vasember az F4 az Avengers a Hulk és a Pókemberen kívül milyen MK füzetek vannak még? (Gondolok itt az X-menre Daredevilre Amerika Kapitányra stb)
És Boldog születésnapot Sepi és Gratulálok az eddigi 150 beírásaidért.
« Utoljára szerkesztve: 2009. Július 08., 12:48:49 írta Amondin »

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1124 Dátum: 2009. Július 08., 11:24:33 »
Idézetet írta: Gery
Érdekes, hogy mekkora erőbeli különbség van a két univerzum között.  
Valójában nem. Annihilus birodalma kiterjedésre tudtommal nincs akkora, mint a siár/skrull/kree hármas együttesen, csak mivel bogarak, ezért átkozottul sokan vannak.
Idézet
Mekkora serege volt egyébként Annihilusnak? Számszerűleg, kb?
Minimum milliárdos nagyságrend, de inkább több tíz milliárdosra tippelek.
Idézet
Úgy tudom Galactus is tartózkodott a Negatív Zónában (valamelyik F4 történetben történt), és emlékeim szerint nem tetszett neki és visszatért. Mi volt ennek az oka? Talán kiüldözték?  
Is, meg talán nem bírta az ottani energiát megemészteni, vagy csak nagyon alacsony hatásfokkal.
Nem képregényes szempontból meg akárcsak a nyolcvanas években, akkor is kifogytak a szerkesztők az ötletekből, és kellett nekik Galactus, hogy legyen megint egy nagy ellenfél.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1123 Dátum: 2009. Július 08., 11:18:25 »
Idézetet írta: keildavid
De úgy tudom azt a MK Vasember sorozatot a ComicsSquad-osok foglalták le.
Jól tudod, ott lesz majd valamikor. Ezért is nem az lett írva a végére, hogy a HálóZsákon fog folytatódni.

Nem elérhető garrido

• Fantom
« Válasz #1122 Dátum: 2009. Július 08., 11:10:41 »
Idézetet írta: talgaby
A seregre egy áttételes utalás van, egyszerűen fogta az általa uralt néhány millió lakott bolygó katonaságát, felcuccolta őket, és csókolom.

Érdekes, hogy mekkora erőbeli különbség van a két univerzum között.  
Kíváncsi vagyok, hogy a Skrullok, a Shiár Birodalom vagy a Spartaiak képesek-e felvenni a kesztyűt a bogarakkal.
Mekkora serege volt egyébként Annihilusnak? Számszerűleg, kb?

Még egy kérdés, kicsit más.
Úgy tudom Galactus is tartózkodott a Negatív Zónában (valamelyik F4 történetben történt), és emlékeim szerint nem tetszett neki és visszatért. Mi volt ennek az oka? Talán kiüldözték?  
« Utoljára szerkesztve: 2009. Július 08., 11:14:25 írta Gery »

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
« Válasz #1121 Dátum: 2009. Július 08., 11:09:35 »
Ez a képregény pedig nagyszerű. Háromféle történet van benne. Az első Vasember. Bár a végén az volt írva, hogy a Marvel Kalandok Vasemberben többet megtudhatunk róla. De úgy tudom azt a MK Vasember sorozatot a ComicsSquad-osok foglalták le. A második Hulk történet pedig nagyszerű, izgalmas volt. A harmadik pedig Fraklin Richards vicces történet. Tényleg nagyszerű volt. A végén pedig itt is van egy leírás, hogy hamarosan lesz Franklin Richards képregény. Ezek szerint ezt tervezed honosítani talgaby.
Ezer köszönet dr samson, talgaby és sepi e képregényért. És sepi neked pedig újból boldog születésnapot kívánok neked és gratulálok a 150. beírásodért.
Egy mindenkiért, mindenki egyért.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1120 Dátum: 2009. Július 08., 09:54:27 »

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1119 Dátum: 2009. Július 07., 10:12:23 »
Idézet
Az állomás neve, a Reccs, eléggé beszédes a hollétét illetően.
Megjegyzem, pont most hallottam, hogy a neve egy igen erős tudományos tévedésen alapul és egyáltalán nem valószínű, hogy valaha is bekövetkezik a nagy reccs...

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1118 Dátum: 2009. Július 06., 23:31:45 »
Technikalag? Az egy határ. Egy konkrét, fizikai határ. Odamentek, aztán átjöttek. A gond az odamenéssel volt, meg hogy átmenjenek egy folyamatosan mozgó nemreális határrétegen. Ere mondju,, hogy sci-fi. Annyira tudományos, hogy ember meg nem érti.
És Annihilus vezér volt anélkül is már régóta. Konkrétan a Negatív Zóna ura. (Öhm... többé-kevésbé. A nagyja felett ő uralkodott.) A seregre egy áttételes utalás van, egyszerűen fogta az általa uralt néhány millió lakott bolygó katonaságát, felcuccolta őket, és csókolom.

Nem elérhető garrido

• Fantom
« Válasz #1117 Dátum: 2009. Július 06., 23:23:37 »
Idézetet írta: talgaby
A hogyant meg láttad a Ptrológus legelején, Kylnen. Az állomás neve, a Reccs, eléggé beszédes a hollétét illetően.

Azt láttam, hogy hogyan, de technikailag hogy lehetséges ez? Hogy lehet kivitelezni? Történik még erre utalás később?
És milyen alapon lett Annihillus a vezér? Hogy szedte össze a sereget?

Van pár kérdésem.  

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1116 Dátum: 2009. Július 06., 20:11:05 »
A másik? Válassz a Falanx és Ego között.

Nem elérhető Gamma Leonis

• Indiana Jones
  • *
  • Nem: Nő
« Válasz #1115 Dátum: 2009. Július 06., 20:08:05 »
Oké, hogy ez az első világegyetem megmentő akciója Novának, de melyik a másik?

Egyébként nagy kedvenceim a kozmikus hatalmat kapott átlagemberek. Bár Jane Grey mutáns volt, de még egy telepatának is sok volt a Főnix-erő.

Jó mély szószban van Richard (Nova). De ha nem lenne ennyire nehéz a helyzete, közel sem lenne ennyire élvezetes a története.  

Szerk.: A Falanx az egy kellemetlen és durva izé. Pontos kilétét még nem tudtam kideríteni, egy biztos, kemény ellenfél. Alapból nehéz legyőzni. Ego "csak egy" élő bolygó. Annyira nem lehet nehéz ellenfél. Bár mi jöhet a Falanx után?
Szegény Nova. Esetleg még a Királyok háborúja jut eszembe mint igazán zűrös eset, de még olvastam egy-két kalandjáról az "életrajzában".
Egy biztos, az alkotók jó sztorikat adtak a karakternek.
« Utoljára szerkesztve: 2009. Július 06., 20:26:12 írta Gamma Leonis »

Nem elérhető Amondin

• Magneto
« Válasz #1114 Dátum: 2009. Július 06., 14:09:01 »
Nem semmi, ígéretesnek ígérkezik.
 Gondolom akkor is vele lesz a Nova erő.
Remélem majd valamikor olvashatom is a történetet az oldalon.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1113 Dátum: 2009. Július 06., 11:01:33 »
Nem lövök le nagy poént: pusztán megmentenie az ismert világegyetemet.
Kétszer.

Nem elérhető Amondin

• Magneto
« Válasz #1112 Dátum: 2009. Július 06., 10:54:48 »
Értem én csak kicsit idegesítő hogy azt hisszük meghalt aztán meg csak úgy kiderül hogy valahogy mégis túlélte.
Novának meg még ennél is nagyobb felelősége lesz?
 Kíváncsian várom mit kell majd megoldania.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1111 Dátum: 2009. Július 06., 10:18:30 »
Idézetet írta: Amondin
Annihilus tényleg elszánta magát a cselekvésre de nem értem hogy lehet még életben? Hiszen az F4 256-dik számában meghalt vagy valahogy túlélte?
Mivel ez egy képregény, így persze. Annihilus amúgy is arról híres, hogy talán mindenki másnál nehezebb kinyírni.
Idézet
Át lehetet érezni Nova helyzetét hogy egyedül maradt az alakulatból és még az összes Nova erejét magába kellett szívnia hogy megmentse a Xandari Világelmét. Azt hittem ennél nagyobb felelőséget nem kaphat már, de tévedtem.
Lesz rajta még felelősség dögivel, csak kérdés, hogyan tudjuk majd azt honosítani. Az Annihilation végével már így is ingoványos talajra fogunk lépni.
Idézet
Bár egyszer feltűnt nekem, hogy Az FQ-n levő Galaxis Őrzőiben láttam egy nőnemű személy is, szintén a Kvazár nevet viseli.
Erről még lesz szó. Egyrészt rögtön a következő részben, másrészt meg majd a főmini alatt (és igen, ezért rossz picit, hogy az Annihilation-vonalra épülő GoG v2 megy ott, miközben 2010 vége előtt esélytelen megjelentetni az előzményeit nálunk..)
Idézet
Honnan szedte ezt a brutál sereget Annihillus,  és ha jól sejtem ők a Negatív Zónából származnak, de hogy sikerült  átjönniük erre a síkra?
A honnanra lesznek ilyen-olyan infók, de alapvetően arra épít, amit eddig megtudhattunk a Negatív Zónáról (Byrne-féle kirándulás, meg mintha az F4 v3-ban is lett volna valami hosszabb sztori a Zónával). A hogyant meg láttad a Ptrológus legelején, Kylnen. Az állomás neve, a Reccs, eléggé beszédes a hollétét illetően.

Nem elérhető Gamma Leonis

• Indiana Jones
  • *
  • Nem: Nő
« Válasz #1110 Dátum: 2009. Július 05., 21:24:39 »

Nova 4. része.

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1109 Dátum: 2009. Július 05., 20:52:43 »
Köszi szépen, a történet továbbra is tartja a magas színvonalat, Nova meg egyre jobban süllyed a szószban, tényleg ennyi lényt megmenteni nem piskóta! A honosítás király lett!  
« Utoljára szerkesztve: 2009. Július 05., 20:53:07 írta galamb »
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető grey gargoyle

• Spawn
« Válasz #1108 Dátum: 2009. Július 05., 20:50:04 »
Tényleg szuper az egész, nekem ez is nagyon tetszik, a draxos is tetszett. Egyre izgalmasabb ez a mini, és tök jó, hogy egymás után vannak a részek folyamatosan, rögtön vissza lehet lapozni, mivel fejeződött be az előző rész, vagy gyorsabban végig lehet olvasni a négy részt. az is yo, hogy hetente kapunk egy új rész, ezért külön köszönet. Cammy beszólásai nekem is tetszettek.  (Az egyiken vödör van a másikon köpeny)  

A szupernehéz hajót meg annihilus robbantotta szét, és azt látták Nováék, nem?
"-Mi vagyunk az alapbázis.
-A rejtély misztériummá vált."

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1107 Dátum: 2009. Július 05., 18:26:25 »
Már régen olvastam, de az Ateratar nem attól robbant fel, hogy nyitottak benne egy csillagkaput?

Idézet
Honnan szedte ezt a brutál sereget Annihillus, és ha jól sejtem ők a Negatív Zónából származnak, de hogy sikerült átjönniük erre a síkra?
Erre elvileg majd lesz utalás az Ezüst Utazó miniben. Ha jól emlékszem...
« Utoljára szerkesztve: 2009. Július 05., 18:26:47 írta dr samson »

Nem elérhető StakDrone

• Sólyomszem
  • *
« Válasz #1106 Dátum: 2009. Július 05., 17:22:47 »
Jól alakul a sztori tényleg, de valóban, ahogy Gery is írta kicsit összecsapták a végét, nekem sem tiszta mitől is robbant fel az Ateratar. (Miközben Nova is, Kvazár is "látta", mi semmit...)
Remélem a kiscsaj elkezd valamit kezdeni magával, mert poénos beszólásokkal nem lehet sokáig kihúzni

"Az emberi ostobaság és a világegyetem végtelen. Az utóbbiban nem vagyok biztos..."