Szerző Téma: Marvel Kiadó egyéb képregényei  (Megtekintve 591843 alkalommal)

0 Felhasználó és 6 vendég van a témában

Nem elérhető garrido

• Fantom
Marvel Kiadó egyéb képregényei
« Válasz #1105 Dátum: 2009. Július 05., 17:10:52 »
Kezd tisztulni a kép, de még mindig sok kérdés van.
Honnan szedte ezt a brutál sereget Annihillus, és ha jól sejtem ők a Negatív Zónából származnak, de hogy sikerült átjönniük erre a síkra?
Nekem nem tiszta, de a Kallis Ateratárt hogy pusztították el? Talán valami szuperfegyere van Annihillusnak?
Kíváncsian várom a folytatást.

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
  • Nem: Férfi
« Válasz #1104 Dátum: 2009. Július 05., 16:29:39 »
A Nova 03. része nagyszerű, izgalmas, kozmikus történet. Ha jól látom, megjelent Kvazár.(Bár egyszer feltűnt nekem, hogy Az FQ-n levő Galaxis Őrzőiben láttam egy nőnemű személy is, szintén a Kvazár nevet viseli.) Annihilus pedig szintén fontos szerephez jut. A folytatásból nyilván kiderül, hogy mi lesz a hőseink további sorsa.
Ezer köszönet talgaby, gorgiasz és sepi a Nova 03. részért.
Egy mindenkiért, mindenki egyért.

Nem elérhető Asys

• Apokalipszis lovasa
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1103 Dátum: 2009. Július 05., 16:05:48 »
Talgaby-nak,Gorgiasz-nak és Sepi-nek köszönöm a Megsemmisülés-Nova harmadik részét!      
Királykategória ez a story,fantasztikus képregény és kegyetlenül jók a szereplők!      
Cammi a humoros beszólásaival,Drax a hideg vérmérsékletével és magabiztosságával,Kvazár a megkérdőjelezhetetlen,önzetlen hősiességével;mind-mind remek karakter!  
Nova is szimpatikus;kicsit bizonytalan a srác,de szinte biztos,hogy nemsokára hatalmas hőstetteket fog véghezvinni!

Nem elérhető Amondin

• Android (Tartalékos Bosszúangyal)
  • Magneto
« Válasz #1102 Dátum: 2009. Július 05., 15:38:57 »
Üdvözlet
Még új vagyok ezen a fórumon de remélem nem bánjátok ha én is hozzászólok az Annihalációhoz.
A Drax tpb jó volt szerintem a történetnek csak jót tett Paibok ottléte így volt egy értelmes lény is a csapatban, bár a végére Drax is értelmes lett. De ez a Holdkóros hogy a feje nélkül is képes élni ez még új volt nekem.
A Prológus úgyszintén jó volt talán még a Drax tpbnél is jobb. Annihilus tényleg elszánta magát a cselekvésre de nem értem hogy lehet még életben? Hiszen az F4 256-dik számában meghalt vagy valahogy túlélte?
Érdekesnek igérkezik ez a történet Ezüst Utazóval Rorannal Novával és a Szuperskrullal.
A Nova 1-3 ugyan nem múlta felül a Prológust de nekem tetszet. Át lehetet érezni Nova helyzetét hogy egyedül maradt az alakulatból és még az összes Nova erejét magába kellett szívnia hogy megmentse a Xandari Világelmét. Azt hittem ennél nagyobb felelőséget nem kaphat már, de tévedtem.
18,6 millió élőlénynek segíteni úgy hogy a legkissebb önuralomhiány következtében mindenkit megölhet...
Csoda hogy nem őrült bele. Most meg Annihilus seregével kell szembenéznie...
Kíváncsi vagyok hogy mi lesz Nova sorsa végül.
Köszönöm Talgabynak Gorgiasnak és Sepinek ezt a nagyszerű történetet.
« Utoljára szerkesztve: 2009. Július 05., 15:39:21 írta Amondin »

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1101 Dátum: 2009. Július 05., 14:54:15 »
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető SithLord

• Star Wars Őrült
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1100 Dátum: 2009. Június 30., 09:28:18 »
Üdv! Köszi a Nova 02.részét,talgaby,gorgiasz,Sepi!      
Ez a rész is kiváló volt,tetszett.A kis csaj haláli a beszólásaival!A történet továbbra is remek,tényleg várja az ember a következő részt!!Hibátlan képregény,legalábbis eddig...  
Az ERŐ legyen veletek!!!  

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1099 Dátum: 2009. Június 29., 10:37:09 »
Köszi az újabb részt, marha jó a történet, de a párbeszédek azok, amik igazán bejöttek, színte minden mondat megmosolyogtató volt! A honosítás is kiváló lett, köszi!  
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Gamma Leonis

• Indiana Jones
  • *
  • Nem: Nő
« Válasz #1098 Dátum: 2009. Június 28., 17:08:44 »
Végre itt van Kvazár, a kedvenc kvazárom.

Nagyon tetszett a mai rész. Aranyos a humora: "Nem, nem az a Drax vagyok. Egyáltalán kivel beszélek?"

Nem elérhető Asys

• Apokalipszis lovasa
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1097 Dátum: 2009. Június 28., 16:35:38 »
Talgaby-nak,Sepi-nek és Gorgiasz-nak köszönöm az Annihiláció-Nova második részét!      
Cammi szereplése üdítő színfolt a történetben!  
Érdekes,hogy egy ilyen kozmikus storyban gyakorlatilag egy földi kislány számít ,,idegennek''...  
Kiváncsian várom a következő részt!  

A Gamma Leonis által említett,Starlord vezette csapat kalandjait FaNaTic oldalán lehet olvasni,jelenleg 10 rész van ott belőle honosítva!

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
« Válasz #1096 Dátum: 2009. Június 28., 14:02:58 »
Szóval így történt. Tehát éghajlat változás volt, mert a törmelék eltakarta a napot. Köszi a választ dr samson.

Nem elérhető dr samson

• Csillagflotta Admirális
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1095 Dátum: 2009. Június 28., 12:26:14 »
Ugyan az a bolygó, csak a Nova miniben már egy "nukleáris télnek" nevezett állapotban van a világ.  (ez történik, amikor a sok törmelék eltakarja a napot, csökken a hőmérséklet, stb, stb, stb...)

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
« Válasz #1094 Dátum: 2009. Június 28., 12:24:33 »
Továbbra is jól halad a Nova sorozat. Bár itt a 2. részben most nem a harcon van a hangsúly, hanem a túlélésen. Az nagyszerű volt, hogy Nova és Drax összefogtak. Eléggé vicces is volt, amit az a lány Cammi mindig megjegyzést tesz a divatérzékre. Hehe tényleg jó volt. Bár egy valamit nem kérdeztem. Az első részben a havas helyen volt Nova. De a prológusban nem a havas helyen volt, hanem valami szárazföldön. Ugyanazon a bolygón volt vagy valamit félreértettem?
Ezer köszönet talgaby, gorgiasz és sepi a Nova 2. részért. Sok sikert kívánok nektek a folytatáshoz.
« Utoljára szerkesztve: 2009. Június 28., 12:25:37 írta keildavid »

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1093 Dátum: 2009. Június 28., 11:54:10 »
[!--fonto:Impact--][span style=\"font-family: Impact;\"][!--/fonto--][!--sizeo:7--][span style=\"font-size: 36pt; line-height: 100%;\"][!--/sizeo--]Frissültünk![/size][/font]
[a href=\"http://halozsak.tlof.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=1677\" target=\"_blank\"]Annihiláció-Nova 02. [/a]

• Indiana Jones
  • *
« Válasz #1092 Dátum: 2009. Június 27., 15:23:18 »

Szerk.: Böngészés közben ráakadtam egy Nova weblapra: http://www.novaprimepage.com/ Akit szintén érdekel a karakter, mindent megtudhat róla.
« Utoljára szerkesztve: 2009. Június 27., 23:30:32 írta Gamma Leonis »

Nem elérhető garrido

• Fantom
« Válasz #1091 Dátum: 2009. Június 27., 08:20:06 »
A Galaxis Őrei (Guardins Of The Galaxy) mások, mint akikre te gondolsz, ők az Infinity Figyelők (Infinity Watch).
Tagjai: Adam Warlock, Drax, Gamora, Holdsárkány, Pip, Maxam.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
« Válasz #1090 Dátum: 2009. Június 27., 08:03:39 »
Igen, sokan szoktak nézegetni, de mivel ez a magyar verzió, így megint sokan csak ezt olvassák vagy tudják olvasni.
Ennek következtében a hsz-ed egy részét kitakartam.
Nováról szeretném, ha több is kiderülne, mert az Annihiláció után tervezem elindítani a v4-et - igaz, ilyen-olyan okok miatt valószínűleg kénytelen leszek akkor majd rögtön a Conquestre ugrani.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

• Indiana Jones
  • *
« Válasz #1089 Dátum: 2009. Június 27., 04:50:45 »
Sziasztok!

A Galaxis Őrzőiből olvastam két részt honosítva egy azóta „elveszett" képregényes oldalon. Tetszett.

Bár jelen pillanatban Nova sorsa érdekel. Meddig kellett [span style=\'color:#000000;background:#000000\']hordoznia a Nova erőt, és mikor alakult újjá az alakulat? Amikor már voltak új Novák, akkor is még Richardban volt az erő nagyobb része, vagy megszabadult tőle és alap harcosként védelmezte tovább a rendet és a közjót?

Az angol Marvel adattárban az utolsó mondat szerint a Világelme elvette tőle az erőt és visszaküldte a Földre, mert kezdett beleőrülni a hatalomba. Vagy mi van?[/span]

Vajon ciki vagy nem ciki 30-on túl is rajongani a képregényekért?  

Üdv!
Gamma

Ui.: Alkotói naplómban a következő sorra bukkantam:

„Kiskorom óta kedvelem a modernkor félisteneit, a szuperhősöket."  
« Utoljára szerkesztve: 2009. Június 27., 08:04:19 írta talgaby »

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1088 Dátum: 2009. Június 24., 17:44:14 »
Idézetet írta: StakDrone
ps.: nagyon kiváncsi vagyok, vajon a Nova alakulat az új Marvel világban (Ultimate) hogyan fog megjelenni. Vagy már vannak róla sztorik?
Tudtommal Nova még egyáltalán nem szerepelt az Ultimate univerzumban, így az alakulat sem.
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető StakDrone

• Sólyomszem
  • *
« Válasz #1087 Dátum: 2009. Június 24., 17:18:27 »
Idézetet írta: talgaby
Nem, a Novák is ugyanolyan galaktikus rendőri erő, mint a Zöld Lámpások. Sok tekintetben tényleg eléggé direkt nyúlás a szervezetük.

No hát utánanéztem, nehogy azt mondja valaki is, hogy osztom az észt ész nélkül  

A Nova alakulat - szétverése előtt - 500 tagot számlált, és a Tejútrendszer és az Andromeda galaxis rendfenntartó ereje volt a Világelme irányításával.
forrás: http://en.wikipedia.org/wiki/Xandar

Ezzel szemben a Zöld lámpás alakulat, amit az Univerzum Védelmezői - halhatatlan faj - 3 milliárd évvel ezelőtt alapítottak az egész univerzum békéjéért felel. 7200 tagot számlálnak, és az Univerzumot 3600 szektorra felosztva vigyázzák.
forrás: http://en.wikipedia.org/wiki/Green_Lantern_Corps

Szerintem a Green Lantern Corps picit nagyobb volt, mint a Nova, bár azt el kell ismerjem, hogy a Nova alakulat nagyobb területet fedett le, mint azt gondoltam elsőre.

Ezt abszolút nem kötözködésként írom, csak a teljesség igénye vezérelt.

ps.: nagyon kiváncsi vagyok, vajon a Nova alakulat az új Marvel világban (Ultimate) hogyan fog megjelenni. Vagy már vannak róla sztorik?
« Utoljára szerkesztve: 2009. Június 24., 17:21:20 írta StakDrone »

"Az emberi ostobaság és a világegyetem végtelen. Az utóbbiban nem vagyok biztos..."

Nem elérhető SithLord

• Star Wars Őrült
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1086 Dátum: 2009. Június 23., 09:56:21 »
Üdv!Köszi a Megsemmisülés: Nova 1.részét talgaby,gorgiasz,Sepi!      
Kezdésnek nagyon jól indult,a történet és a grafika is kiváló!Kiváncsian várom a folytatást!!!

Nem elérhető grey gargoyle

• Spawn
« Válasz #1085 Dátum: 2009. Június 22., 11:52:16 »
Elovastam én is az annihilation, nova, első részét. Eszméletlenül jól indul, a történetre ha lehetett volna akkor 6ost adok. Így kell történetet vezetni. szuper.
A rajz nem volt a legjobb, de semmit nem von le az egésznek az értékéből.
"-Mi vagyunk az alapbázis.
-A rejtély misztériummá vált."

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1084 Dátum: 2009. Június 22., 10:47:10 »
Idézetet írta: talgaby
Nem, a Novák is ugyanolyan galaktikus rendőri erő, mint a Zöld Lámpások. Sok tekintetben tényleg eléggé direkt nyúlás a szervezetük.
Akkor jól sejtettem, kösz a választ mindenkinek!
"MM MMMMM MMMDMMM!"

• Indiana Jones
  • *
« Válasz #1083 Dátum: 2009. Június 22., 00:28:33 »
Sziasztok!

Jó volt a Nova rész.  

Üdv!
Gamma

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
« Válasz #1082 Dátum: 2009. Június 21., 18:48:50 »
dr samson: azok az időpontok, hogy mennyi idő telt el a Nova Alakulat pusztulása óta. Ez azt jelenti, hogy a különböző minisorozatok is úgy kapcsolódott ad időpontok szerint?És nem is tudtam, hogy te dr samson az Ezüst Utazót és a Ronant honosítód. Sok sikert kívánok nektek dr samson és gorgiasz.
« Utoljára szerkesztve: 2009. Június 21., 21:34:09 írta keildavid »

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
« Válasz #1081 Dátum: 2009. Június 21., 18:43:51 »
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető StakDrone

• Sólyomszem
  • *
« Válasz #1080 Dátum: 2009. Június 21., 18:31:43 »
Na ez aztán a képregény! 10/10 minden kategóriában. Magasan felülmúlta az előző infantilizmusát.

galamb: a Nova csak a Xandari civilizációt védelmezi (védelmezte), a Zöld Lámpások meg amolyan multi-univerzális rendfenntartók. Egyetlen zöld lámpásnak is akkora ereje volt, mint e képregény végén Novának.

Amúgy szerintem a Marvel univerzum összefüggőbb a DC-nél. Utóbbiban nem volt nagy divat a különféle szuperhősöket egy világba zárni, ezért voltak is a korábbi időkben ütközések.

"Az emberi ostobaság és a világegyetem végtelen. Az utóbbiban nem vagyok biztos..."

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1079 Dátum: 2009. Június 21., 18:14:01 »
Hát, ha engem kérdezel van alapja, mert még az erejüket is egy kicsit hasonlóan kapják...

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1078 Dátum: 2009. Június 21., 17:26:51 »
Köszi szépen, hogy újabb marvel hőst ismerhettem meg közelebbről, tényleg lázadó figurának tűnik, de szimpi.
 Egy kérdésem még lenne: az elég nyilvánvaló, hogy a Marvel és a DC szeret egymás karaktereitől kicsit lopkodni, úgyhogy lehet valami alapja, hogy a Nova- és a Zöld lámás- szervezetek közt van némi hasonlóság? Hiszen ha jól tudom mindkettő a galaxis védelmét szólgállja, nem?  
A rajzok egész jók voltak (külön öröm, hogy egy magyar származású alkotó is részt vett benne), a honosítás profi.  
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető gorgiasz

• HálóZsák tag
  • Spock
  • *
« Válasz #1077 Dátum: 2009. Június 21., 16:24:10 »
Idézetet írta: dr samson
Hozzá teszem, a Silver Surfer nem az én hibám, az beírásra vár, én már lefordítottam...

Ezt tanúsítom,mert a beírása rám vár,csak mostanság a vizsgaidőszak és technikai problémák
rendesen hátráltattak,de nyugalom időre kész lesz!
« Utoljára szerkesztve: 2009. Június 21., 16:25:16 írta gorgiasz »

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1076 Dátum: 2009. Június 21., 15:07:44 »
Idézet
Megsemmisülés plusz 7 nap, Plusz 12 nap és így tovább. Ez azt jelenti, hogy mind más időben zajlott le?
Igen, ezek az időpontok azt jelölik, hogy mennyi idő telt el a Nova Alakulat pusztulása óta. Amúgy az általad felvázolt rendszer már csak azért sem lenne lehetséges, mert jeneleg csak a Nova van még készen a minik közül. Hozzá teszem, a Silver Surfer nem az én hibám, az beírásra vár, én már lefordítottam...  Ellenben neki kéne kezdenem végre a Ronannak is...