Szerző Téma: Marvel Kiadó egyéb képregényei  (Megtekintve 591831 alkalommal)

0 Felhasználó és 6 vendég van a témában

Nem elérhető garrido

• Fantom
Marvel Kiadó egyéb képregényei
« Válasz #1075 Dátum: 2009. Június 21., 14:51:34 »
Köszi az Annihilation új részét, a Novát.
Húzzák az időt rendesen, mire elérünk a nagy attrakcióhoz.  

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
  • Nem: Férfi
« Válasz #1074 Dátum: 2009. Június 21., 13:46:00 »
A Megsemmisülés Prológusában minden oldalon feletti sarokban van írva egy-egy szöveg, hogy Megsemmisülés plusz 7 nap, Plusz 12 nap és így tovább. Ez azt jelenti, hogy mind más időben zajlott le? Pl. Nova, Ezüst Utazó, Ronan, Szuper Skrull és Annihilus. Szóval akkor ők nem egy időben értesültek az esetről. Így már érthető, hogy hogyan van ez.
Egy mindenkiért, mindenki egyért.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
« Válasz #1073 Dátum: 2009. Június 21., 13:35:31 »
Idézet
Én azt hittem, hogy havonta egy részt terveztek kirakni. Pl. első vasárnapra Nova, második vasárnapra Ezüst Utazó és a többi.
Nem, mert ez nem egészen így megy. Eredetiben a négy mini egymással párhuzamosan jelent meg, de nem egy időben játszódik. Történeti sorrendben haladunk, vagyis egy adott mini folyamatosan fog menni. Sőt, az Annihilation folytatása, a Conquest is valamiért így haladt (leszámítva a Novát), egyedül a mostani War of Kingsben mennek egyik füzetből a másikba a sztorik.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
« Válasz #1072 Dátum: 2009. Június 21., 13:16:39 »
Ez aztán a nagyszerű kezdet az Annihilációnak=Megsemmisülésnek. Most a Nova 1. részével kezdted. Nagyon jó történet. Ahogy ezt a múlt héten mondtam a Drax miniről, ugyanúgy nem tudtak a többi szuperhősök az esetről. Pl. X.Men, F4, Bosszú Angyalai, bizonyos értelemben az Új Harcosok, és a többi. Más szóval tényleg nagyon jó történet.
Jól olvastam, hogy ez a Nova mini négy héten keresztül folytatódik? Ez azt jelenti, hogy jövő héten vasárnap is lesz a Nova mini folytatása? Én azt hittem, hogy havonta egy részt terveztek kirakni. Pl. első vasárnapra Nova, második vasárnapra Ezüst Utazó és a többi.
Ezer köszönet talgaby, gorgiasz és sepi a Nova képregényért! További sok sikert kívánok nektek a folytatáshoz!
« Utoljára szerkesztve: 2009. Június 21., 13:17:28 írta keildavid »

Nem elérhető Asys

• Apokalipszis lovasa
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1071 Dátum: 2009. Június 21., 13:06:17 »
Talgaby-nak,Sepi-nek és Gorgiasz-nak köszönöm a Megsemmisülés:Nova első részét!      
Izgalmasnak és érdekesnek ígérkezik a folytatás!  
Nova eléggé öntörvényű és lázadó figura;ez már csak azért is furcsa,mert egy nagyobb katonai szakasz tagja (volt)!Nagy pillanat volt,ahogy ez a ,,mesterséges lelkiismeret'' feltuningolta Rider-t!  
Drax felbukkanása további konfliktusok forrása lehet...

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1070 Dátum: 2009. Június 21., 10:01:26 »
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Gorgonita

• HZs imádó
  • *
« Válasz #1069 Dátum: 2009. Június 17., 18:33:06 »
Annihilation: Mi az hogy a Novák csak úgy lezárják a csillagkapukat? Az Ori az mán smafu?!  
« Utoljára szerkesztve: 2009. Június 17., 18:33:18 írta Gorgonita »

Nem elérhető Rebellis

• Garfield
  • **
« Válasz #1068 Dátum: 2009. Június 17., 11:55:38 »
Elolvastam a Drax-et és szerintem állati jó volt. Egyáltalán nem vagyok képben az ilyen kozmikus dolgokban, senkit sem ismertem a képregényben, mégis nagyon élveztem elejétől a végéig! A grafika sokaknak nem jöttek be, nekem igen. Nagyon szeretem az ilyen rajzokat, a képregény hangulatához is passzolt uh teljesen jó! A kislány karaktere is bejött, az nagyszájú mammer meg pont úgy viselkedett, ahogy szerintem egy jenki vénasszony tenné (legalábbis az általam ismert amcsik alapján). Ami még beött az az, hogy az idegenek gyilkolásztak is. ne szeretem amikor különösen veszélyes börtöntöltelékek hirtelen lelkiismeretesek és humanistákká válnak, mint rendszerint az ilyen történetekben. gratula a honosításért, ez első ilyen témájú képregény ami tényleg tetszett (leszámítva pár x-men történetet, ahol kiruccannak univerzumot mentegeni), és érdekel a folytatás!

Nem elérhető Gorgonita

• HZs imádó
  • *
« Válasz #1067 Dátum: 2009. Június 17., 10:04:54 »
Köszönet a Drax-ért! Most már tudom ki ez a lány, akivel végigbumlizza az Annihilationt. Köszi a fordítást!

Nem elérhető freakdavE

• a csodálatos Zacskóember
  • Venom
« Válasz #1066 Dátum: 2009. Június 16., 15:50:01 »
Idézet
Majd később fény derül rá, hogy miért kellett mindkettőt használnunk.
Hmm...ez érdekes.

Idézet
Vagy rossz vagdosás eredménye. (Nincs most itt a szövegkönyv, hogy megnézzem, ott szúrtam-e el.)
Azt nem tudom. Ha nyomtatott képregényben látok hasonlót, az nagyon idegesítő, de ti elég egyszerűen kijavíthatjátok. Azért szóltam, hogy ennek a (szerintem) remek mininek a honosítása tökéletes legyen.  
"Túl bizarr, hogy éljen, túl ritka, hogy meghaljon."

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1065 Dátum: 2009. Június 16., 13:23:04 »
Vagy rossz vagdosás eredménye. (Nincs most itt a szövegkönyv, hogy megnézzem, ott szúrtam-e el.)
Valójában mindkét verzió elő fog kerülni, lesz Megsemmisülés és Annihiláció is benne. Majd később fény derül rá, hogy miért kellett mindkettőt használnunk. De alapvetően a magyarosabb lesz előtérben.

Nem elérhető freakdavE

• a csodálatos Zacskóember
  • Venom
« Válasz #1064 Dátum: 2009. Június 16., 13:15:38 »
Elolvastam az Megsemmisülés prológusát. Felvázolta az ellenséget és a főbb szereplők történetszálait is elindította. Egy prológustól kár többet várni, és ez a történet ennek célnak megfelelt.
Ami a rajzokat illeti, szerintem közel sem olyan rosszak, mint ahogy azt a véleményezők többsége látja, de nem is vágódtam tőle hanyatt.
A honosítás jó lett. Csak szőrszálhasogatás, de ha Annihilus nem lett Megsemmisítő, akkor az Annihilation miért lett megsemmisítés, miért nem annihiláció? Utóbbi sci-fisebben hangzott volna, pláne, hogy a címfeliratba is beleraktátok.  
Még valami. A Drax miniben van egy elég csúnya "nyomdahiba": A hatodik oldal ötödik bubijában Holdkóros szövege a következő: "Azt hiszed, úgye jutok át ezen az erőtéren, hogy a szádba lépjek?..." Ez nagyon földönkívüliül hangzik.  
"Túl bizarr, hogy éljen, túl ritka, hogy meghaljon."

Nem elérhető dr samson

• Csillagflotta Admirális
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1063 Dátum: 2009. Június 16., 11:27:01 »
Hm, emlékeim szerint a kérdéseid nagy részére a Nova miniből választ kapsz majd!

Nem elérhető garrido

• Fantom
« Válasz #1062 Dátum: 2009. Június 15., 23:25:03 »
Nekem sem tetszett a Draxos sztori. Ilyen egyszer olvasható.
A képek sem igazán. Sőt ha már Drax, igazából fel sem lehet ismerni, úgy átváltoztatták. A Vértestvérek is furák.  

Azt azért valaki elárulhatnál, hogy mitől ilyen kemények ezek a "rovarok"? Most ezek űrhajók vagy bogarak? Vagy mindkettő? Gondolom. Érdekes, hogy esélytelen volt az egész Verge rendszer a rovarok ellen.

Nem elérhető Farek

• Bosszúangyal alapítótag
  • HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1061 Dátum: 2009. Június 15., 11:46:02 »
Idézetet írta: galamb
Meg apróság, de engem az öltönyben rohangáló Skrull pofa is idegesített: ha alakváltó, akkor mi a francnak kell neki földi ruha?
Te sem szeretnél meztelenül rohangálni, hiába tudsz ruhát alkotni a saját testedből

Inkább az a fura, hogy a sima konfekcióöltönyében simán tudta Thanos kinézetét utánozni. Nem valószínű, hogy Alaszkában instabil molekulákból nyomja a helyi Griff Gentlemen's az öltönyöket
Vagy csak a feje változott át?
"Szánom a bolondot, ki velünk szembeszáll!"

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1060 Dátum: 2009. Június 15., 11:21:23 »
Köszi szépen mindkét történetet. A Drax mini valamiért nem jött be, kissé erőltetettek voltak ezek a "besétálnak hozzánk a földönkívüliek, oszt mi van?" szereplők; a nagypofájú mami, meg a kislány is elég valószerűtlenek voltak. Meg a többi városlakó is úgy viselkedett, mintha max csak külföldi bandíták ugrottak volna be hozzájuk, nem idegenek. Elhiszem én, hogy ez a Marvel univerzum, ahol ilyen esetek mindennaposak, de hát könyörgöm  ez Alaszka volt, és nem a Marvel féle New York, ahová időnkét Galactus körülnéuz. Ott esetleg hihető lett volna ilyen reakció a lakosok részéről.
 Meg apróság, de engem az öltönyben rohangáló Skrull pofa is idegesített: ha alakváltó, akkor mi a francnak kell neki földi ruha?
 A Prológus jobban bejött, bár a rajzok szwsz is bűnrondák lettek.
 A honosítás mindkét történetnél kiváló lett!    
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető SithLord

• Star Wars Őrült
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1059 Dátum: 2009. Június 15., 10:57:16 »
Üdv! Köszi a Drax TPB és a Megsemmisülés Prológust,talgaby,gorgiasz,Sepi!      
Drax TPB
Ez a kis csajszi halálos volt,  én a helyében biztosan nem trécseltem volna idegenekkel,menekültem volna nagy ívben..A grafika kicsit nyomott volt,de a végére hozzá szoktam,összesítve a történetre jót és a grafikára egy elmegy-et adok.
Megsemmisülés Prológust
Itt meg olyan hirtelen történtek az események..kíváncsi leszek ,hogy mi lesz Drax-val és Cammi-vel! A grafika itt is gyengébb picit,de lehet,hogy csak az én elvárásaim nagyok!De,azért várom a folytatást!!!
Az ERŐ legyen veletek!!!

Nem elérhető Farek

• Bosszúangyal alapítótag
  • HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1058 Dátum: 2009. Június 15., 09:58:12 »
Megmondom őszintén, neked nem igazán tetszett a Drax mini. Nyilvánvaló, hogy a Megsemmisülés bevezetéséhez szükség volt rá, de maga mint önálló mini, nem igazán tetszett, nem nagyon nyert értelmet. Remélem, a későbbiekben kiderül majd, hogy mi a túró volt Drax-szal, mert én ott maradtam le róla, hogy a Cosmic Powers Unlimited 4. vagy 5. részében Kronosztól visszakapta az eszét és az emlékeit, és kibélkült a lányával. Nem mintha követném túlságosan a kozmikus vonalat, de ennek a mininek számomra magában se füle, se farka nem volt.

A prológus már jobban tetszett, egy elég ütős felvezetés egy nyilvánvalóan nagy és kozmikus történethez, erre igazán kíváncsi vagyok.
"Szánom a bolondot, ki velünk szembeszáll!"

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1057 Dátum: 2009. Június 15., 09:43:47 »
Az univerzum vége. Tudod: Nagy Bumm/Nagy Reccs. Itt jelen esetben egy szó szerinti határvonal a pozitív és a negatív világok között.

Nem elérhető grey gargoyle

• Spawn
« Válasz #1056 Dátum: 2009. Június 15., 08:32:16 »
Jól kezdődik az annihilation. Még jó, hogy nem olvastam végig eddig, most izgulhatok.
Eddig hibátlan. Jó volt az a rész amikor thanos beszélgetett Halállal. Fallen one és az a kis pixi nem látták a halált ha jól vettem ki. Viszont érdekes volt kislányként látni a halált, aki megkedvelte thanost és fogja a kezét, mint egy valódi kisgyerek.
A nova corps megsemisülése is izgalmas volt. Az is jó volt, ahogy draxot meg a kislányt beleszőtték a történetbe. (kíváncsi vagyok, mi lesz ennek a nyughatatlan kislánynak a sorsa)
Egy kérdésem lenne. Mi az reccs? Valami univerzumok közötti átjáró, vagy mi? mert azt nem írták le sehol, pedig említve volt asszem a drax miniben is.

"-Mi vagyunk az alapbázis.
-A rejtély misztériummá vált."

Nem elérhető StakDrone

• Sólyomszem
  • *
« Válasz #1055 Dátum: 2009. Június 15., 07:55:52 »
Üdv!

Tegnap elolvastam a Drax tpb-t és az Annihilation-t is. A Drax mini határozottan ütős volt, bár az elején a rajzok nem nagyon fogtak meg, a végére egészen hozzászoktam, és a stílushoz nagyon is odaillőnek éreztem.
Ehhez képest az Annihilation rajzai az első pillanattól kezdve megdöbbentettek. Mintha a képregény 20 évet lépett volna vissza komolyságban az előzőhöz képest. Egyszerűen nem tudtam a történetre koncentrálni, annyira gyerekesek voltak a rajzok. Szégyen.
Lehet hogy csak az én igényeim nagyok, és nem érem be a 12 éves szinvonallal? Lehet, de tény, hogy a két alkotás között generációs szakadék tátong a megvalósítást illetően. (Az Annihilation borítója azért tetszett)

"Az emberi ostobaság és a világegyetem végtelen. Az utóbbiban nem vagyok biztos..."

Nem elérhető grey gargoyle

• Spawn
« Válasz #1054 Dátum: 2009. Június 14., 23:40:02 »
Elolvastam ezt a drax tpb-t, nagyon király volt, köszönet a honosításért.
"-Mi vagyunk az alapbázis.
-A rejtély misztériummá vált."

Nem elérhető Galan

• Sólyomszem
  • *
« Válasz #1053 Dátum: 2009. Június 14., 23:20:38 »
Srácok!Ti aztán jol kitettetek magatokért!!és értünk...

Köszönet a gyors folytatásért!Erre tényleg nem gondoltam volna:)

Öveket becsatolni,villanyokat leoltani...elő a popcorn-t és a kolát,mert máris kezdetét veszi az Annihilácio prolog.Zsupsz bele ))

Köszönöm mégegyszer

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
« Válasz #1052 Dátum: 2009. Június 14., 21:59:56 »
Igen, valóban kiraktad azt az  F4-John Byrne korszakból, amelyben a Skrull bolygó megsemmisült. Én még jól emlékszem.
« Utoljára szerkesztve: 2009. Június 14., 22:02:13 írta keildavid »

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1051 Dátum: 2009. Június 14., 21:54:11 »
Is, meg hát ha egyszer ez a recept bevált tavaly a Planet Hulk esetében, akkor minek megváltoztatni?  Így is az év egész hátralévő része elfog ezzel menni, akkora sztori (és még így is hamarabb lenyomjuk, mint ameddig az eredeti megjelenés tartott).

Ja, és az elsőre: A skrull anyabolygó igen, még réges-régen (ööö... talán már kiraktuk a Byrne-F4-ből azt a sztorit, most nem emlékszem), a kree-ké viszont nem. Őrájuk még visszatérünk majd, csak eléggé sokára, a Ronan-mini az utolsó lesz a négy közül.

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
« Válasz #1050 Dátum: 2009. Június 14., 21:41:32 »
Az egy jó ötlet, hogy az Annihilációból heti egy részt fogtok kirakni. Gondolom, ha egyszerre raktátok volna ki, akkor csökkenne az izgalom. Ti is így gondoljátok?
Mára ennyi volt. Sok sikert kívánok nektek.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1049 Dátum: 2009. Június 14., 21:33:41 »
2. Az jó régen volt, most már úgy tudom, hogy nem tagja
3. Igen
4. Heti egy rész lesz. A Drax most egy kivételes eset, igazából az is részenként ment volna ki, csak nem készült el időben, így a csúszás miatt egyben kellett kirakni, hogy időben végezzünk a történettel.
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető gorgiasz

• HálóZsák tag
  • Spock
  • *
« Válasz #1048 Dátum: 2009. Június 14., 21:31:10 »
Idézetet írta: keildavid
4. A Nova, Ezűst Utazó, Ronan és Szuper Skrull képregényt hogy fogjátok kirakni? Mindegyikből havi egy részt vagy egybe rakjátok ki, mint ahogy ma a Drax minivel csináltátok?

Ezek is hasonlóan az F4 John Byrne Korszak Tpb-éihez,fokozatosan fognak kikerülni,a tervek szerint heti egyel.
De a felsoroláshoz hozzájön még maga,a főmini+ a "záró " [span style=\'color:#000000;background:#000000\']Galactuszos mini is.[/span]
« Utoljára szerkesztve: 2009. Június 14., 21:36:28 írta gorgiasz »

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
« Válasz #1047 Dátum: 2009. Június 14., 21:26:24 »
Ez a Megsemmisülés Prológus nagyszerű képregény. A történet kozmikus, galaktikus, sci-fi jellegűek. Ez nagyon emlékeztet más kozmikus történetre. Pl. itt a HZS-n a Csúcsbiztonság, a Galaktikus Vihar Hadművelet, a Hulk Világa és a Chronopolison levő Kozmikus Hatalmak(bocsi, ha ez egy reklám).
Bár van néhány kérdésem az Annihiláció kapcsán.
1. A Skrull és a Kree bolygójuk nem megsemmisült?
2. Nova úgy tudom ő az Új Harcosok tagja. De most már nem az?
3. Mostantól minden vasárnap lesz az Annihiláció történet?
4. A Nova, Ezűst Utazó, Ronan és Szuper Skrull képregényt hogy fogjátok kirakni? Mindegyikből havi egy részt vagy egybe rakjátok ki, mint ahogy ma a Drax minivel csináltátok?
Köszönöm nektek az Annihiláció Prológusát. Sok sikert kívánok nektek. És ne haragudjatok, hogy ilyen sok kérdést írtam.
« Utoljára szerkesztve: 2009. Június 14., 21:26:57 írta keildavid »

Nem elérhető Asys

• Apokalipszis lovasa
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1046 Dátum: 2009. Június 14., 20:53:59 »
Tényleg nem kellett sokat várni a folytatásra!  
Imádom ezt az oldalt;Gorgiasz,Talgaby,Sepi,köszönöm nektek a Megsemmisülés Prológusát!      
A bevezető nem semmi izgalmakat ígér a továbbiakban!  
Annihilus hatalmas hadseregnek dirigál;most már kezd körvonalazódni,hogy kik fogják vele felvenni a harcot (Drax,Nova,Szuperskrull,Ronan,Ezüst Utazó)!
Köszi mégegyszer,ez (az 5 comics) nekem (és gondolom még sokaknak)ma hatalmas ajándék volt!