HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Marvel Kiadó egyéb képregényei
Ben Reilly:
35, de ezek csak azok, amelyeket nevesítettek, vagyis elneveztek, ha azokat is beleszámítjuk akik csak egyszer-egyszer tűntek fel, akkor a szám valahol a 100 és a 150 között van.
A föbb ismert fajok a: Aakon, Contraxians, Queega, A'askvarii, Cotati, Quons, A-Chiltarians, Courga, R'zahn, Acanti, Dakkamites, R'malk'i, Achernonians, Darbians, Rajaks, Alpha Centaurians, Deonists, Reptoids, Arcturans, Dire Wraiths, Rhunians, Astrans, Fomalhauti, Rigellians, Autocrons, Froma, Roclites, Axi-Tun, Glx, Sagittarians, Ba-Bani, Gramosian, Sarks, Badoon, Grunds, Saurids, Betans, Guna, Shi'ar, Beyonders, Horusians, Siris, Brood, Interdites, Skrull, Celestials, Judians, Sligs, Centaurians, Kallusians, Sm'ggani, Centurii, Kawa, Snarks, Chr'ylites, Klklk, Solons, Ciegrimites, Kosmosians, Watchers, Clavians... nagyjából.
Ha van rá igény, írhatok róluk leírást a Tudástár enciklopédiájába.
Közben jobban utánanéztem. A pontos szám 376 idegen faj.
zoli:
Üdv, kössz a Megsemisülés cimű alkotást.Jutt esszembe hány idegen faja is van a Marvelnek :nemtudom: :headscratch:.Úgy-e a leg ismertebbek a 1 Kreek. 2Skullok.3Siárok.4 szipolyók.A Fészek népe. stb....de vannak-e még más fajok is :headscratch: :headscratch: :nemtudom:
talgaby:
--- Idézetet írta: keildavid - 2010. Szeptember 11., 14:38:48 ---A Halálsikoly nevű nőről először azt hittem ugyanaz, aki Halálmadár néven szerepelt az X-Men képregényekben. De ha jól tudom, mégse ugyanaz a szereplő.
--- Idézet vége ---
Heh, dittó. Aztán én is rájöttem, hogy csak a nevük hasonló. Halálsikoly (Deathcry) egy teljesen másik karakter, régebbi Avengersekben szerepelt többször.
keildavid:
Ezer kösz a Csillagúr 2. részért! :worship: :worship:
Tetszett ez a kozmikus történet. Minden tagoknak vannak ellenfelei, akiket le kellett győzniük. És még poénos tartalom is volt a csapatok között.
A Halálsikoly nevű nőről először azt hittem ugyanaz, aki Halálmadár néven szerepelt az X-Men képregényekben. De ha jól tudom, mégse ugyanaz a szereplő.
talgaby:
Ja, mostanában én is X-Men/űrrészleg vonalon mozgok már csak jóformán ott. Bár a DC-nél a GL Corps még ezeknél is jobb.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése