HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Marvel Kiadó egyéb képregényei
Zigota:
--- Idézetet írta: talgaby - 2010. Szeptember 11., 12:40:33 ---Ja, mostanában én is X-Men/űrrészleg vonalon mozgok már csak jóformán ott. Bár a DC-nél a GL Corps még ezeknél is jobb.
--- Idézet vége ---
Igen, GL Corps-ot nemrég kezdtem el olvasni, és nekem is nagyon tetszik. A karakterek ott mindent visznek!
--- Idézetet írta: Ben Reilly - 2010. Szeptember 11., 15:53:42 ---Ha van rá igény, írhatok róluk leírást a Tudástár enciklopédiájába.
Közben jobban utánanéztem. A pontos szám 376 idegen faj.
--- Idézet vége ---
Részemről is lenne rá igény!
Plusz írok pár karaktert ami engem érdekelne, ha nem baj: Csillagúr (ha már róla volt szó eredetileg), Thanos, Drax, Gamora, Nebula, Holdsárkány. Most ennyi jutott eszembe hirtelen :)
Ben Reilly:
Ha akad egy lektor, Galactus akár már holnap kikerülhet.
Amondin:
Felőlem Skarlát Pókról is írhatsz. Róla csak annyit tudok amennyit a magyar kiadású Pókemberekben megemlítettek. :D De persze elsősorban azokra vagyok igazán kíváncsi akiket felsoroltam. :)
Ben Reilly:
--- Idézetet írta: Amondin - 2010. Szeptember 11., 16:06:58 ---Remélem nem baj, hogy megemlítettem őket, de valahol írtad, hogy örülnél, ha mondanánk, hogy kikről olvasnánk szívesen.
--- Idézet vége ---
Köszönöm szépen a karakterajánlásokat. :worship: Igyekszem minél hamarabb megvalósítani őket. És kérek is mindenkit aki szeretne ilyeneket olvasni, hogy nyugodtan szóljon vagy jelezze kikről akar infót, mert ez nektek készül és nem nekem. Nem akarok nagyképű lenni, de Jubilee férjét leszámítva (Odin verjen meg Talgaby) minden Marvel karaktert ismerek, és abban szeretnék segíteni, hogy a titeket érdeklők kerüljenek először közkézre. Írhatok én a Skarlát Pókról is de az max csak engem hoz lázba.
Amondin:
Részemről lenne rá igény, mert ezeknek a 4/5-ét sem ismerem így elsőre. :D
Egyébként akikről én még szívesen olvasnék az Enciklopédiában azok: Apokalipszis, Sinister, Diablo, Galactus, Mephisto, Dornamu, és Kang.
Remélem nem baj, hogy megemlítettem őket, de valahol írtad, hogy örülnél, ha mondanánk, hogy kikről olvasnánk szívesen. Nos, én rájuk lennék elsősorban kíváncsi. De persze jöhet más is nagyon jókat írsz oda mindenkiről. ;)
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése