HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Marvel Kiadó egyéb képregényei
Krizli:
--- Idézetet írta: Micho - 2010. Szeptember 20., 16:08:56 ---különben pár órája fogászaton voltam, és mikor megláttam Mr. Szippantóst, egyből a Megtorló jutott az eszembe :cool:
--- Idézet vége ---
Érdekes, én is tegnap délután voltam fogorvosnál, ráadásul pont előtte néztem fel a Hálózsákra... :rolleyes: De szerencsére már korábban is olvastam a Gyökereket, így nem fogtam fel rossz előjelnek. (Mr. Szippantóst azért én is felismertem. :badteeth:) Ennek ellenére, lehet, hogy tényleg elszúrta kicsit a fogam, mintha magas lenne a tömés... De ez már nem ide tartozik.
Egyébként a rövidsége ellenére egyik kedvenc Megtorló képregényem, köszönet a honosításért.
Micho:
--- Idézetet írta: Remy - 2010. Szeptember 19., 14:01:50 ---Van esetleg vmi hasonló képregény még?
--- Idézet vége ---
ha arra gondolsz, hogy valakinek esetleg a fülén vagy az orrán keresztül lehetne követni az eseményeket... nos, ilyesmiről nem tudok :hehe:
különben pár órája fogászaton voltam, és mikor megláttam Mr. Szippantóst, egyből a Megtorló jutott az eszembe :cool:
Remy:
köszi szépen a Megtorló Gyökereket.Nagyon tetszett.Habár ha velem lenne hasonló biztos nem élvezném annyira. :D Van esetleg vmi hasonló képregény még?mert ilyenek szerintem jöhetnének, mert más volt ilyen szemszögből követni a történetet.
Summers:
Ez nagyon morbid.:)De nagyon komoly.Esdzembe nem jutott volna, hogy egy szájból nézzünk végig egy ilyen történetet.:DD
keildavid:
Köszönöm a Megtorló - Gyökerek című történetet. :worship: :worship:
Az egész történet eseményét egy ember szájából nézhettük. Ez tényleg egy durva történet. (Bár azt nem tudtam, hogy ez a képregény régen a HZs fórumon volt elérhető.)
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése