HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Marvel Kiadó egyéb képregényei
Rebellis:
Köszi a Csillagúr új részét! Szokás szerint állati jó volt és itt csatlakoznék az előttem szóló bölcs hozzászólóhoz, ez a legjobb történetfonala a nagy egésznek. Nekem a rajzok is nagyon bejönnek uh egy rossz szavam sem lehet! Nagyon várom a befejező részt!
Balakin:
Köszönet a Csillagúr 2 és 3-ért lehet már említettem de szerintem az egész Conquestből ez a legkirályabb mini(meg a prológus decsak mert abban is Peter a főszereplő).
keildavid:
Ezer kösz a Csillagúr 3. részért! :worship: :worship:
Rakéta Mosómedve szokás szerint vicces volt. Főleg a beszólásai miatt. Főleg amit Grootnak mondott.
Bár azt eddig nem értettem meg, hogy Groot miért volt olyan apró méretű. A történetben pedig kiderült pontosan miért és hogyan.
És látom, hamarosan jön a mini 4. befejező része. Bár tudom, még nincs vége a Megsemmisülés - A Hódítás történetnek.
Gamma Leonis:
Köszönöm a Megsemmisülés sorozat újabb részét! Az egyik kedvencem, a másik egy DC képregény, így azt nem írom ide.
Micho:
--- Idézetet írta: Krizli - 2010. Szeptember 21., 13:40:40 ---Egyébként a rövidsége ellenére egyik kedvenc Megtorló képregényem, köszönet a honosításért.
--- Idézet vége ---
szívesen, én is örülük, hogy ennyi mindenkinek tetszett...Garth Ennis egy "állat" ;)
a helyedben pedig kinyomtatnám, elvinném a fogorvosodhoz, és garantáltan nem fogja elszúrni legközelebb :hehe:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése