HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Marvel Kiadó egyéb képregényei
benya11:
Köszönet a Vadóc v3 #12-ért!
Nem okozott csalódást ez a befejező rész, elég jóra sikeredett. :) Nekem a két történet közül a Ne-Felejts sokkal jobban tetszett, minden szempontból. A Hazatérés se volt rossz, csak én nem bírom annyira ezeket a misztikus/mágikus dolgokat, ebben meg ugye volt dögivel.
Most hogy elolvastam ezt a sorozatot, kiegészítette az X-Men v2 Apokalipszises történetét, főleg azzal, hogy mi történt és hogyan Naptűzzel.
A Gambit v1-et is elolvasom majd hamarosan az x-fanzine-on.
talgaby:
A most lefutottnak az X-Men v2 ottani részei a folytatásuk. Ott derül ki, mi történt pontosan Naptűzzel, és az még menni fog egy darabig (kétszázas részek elejéig). A Gambit v1 (vagy Gambit LS) a jövő hónapban induló sztorinkhoz kell majd.
Summers:
Az x-fanzinon pontosan melyik történeteket nézzem amik ennek a folytatásai, a A Gambit minit és még?
keildavid:
Köszi a Vadóc v3 12. részt! :worship: :worship:
Érdekes, hogy ilyen vége lett a történetnek. Bár inkább olyan laza volt a befejezés. Mert a végén nem volt olyan nagy küzdelem. Persze, tudom, hogy ezután az X-Fanzine-on lévő X-Men v2 részeiből kiderült, hogy mi lett ezután.
A befejező részben láttam, hogy Jégember kettétört, de mégis túlélte. Bár fura, mert eddig nem fordult elő valamely régebbi azaz klasszikus történetben, hogy ilyen is volt. Persze, a Szivacsemberrel is volt ilyen hasonló esett.
Rebellis:
Örök hála a teljes Csillagúr történetért! Állati jó volt az elejétől a végéig, tele érdekes karakterekkel, jókor elsütött poénokkal és nekem tetsző rajzokkal! :) Ez az utolsó rész sem maradt el az előzőektől. Az egész űrszekcióban ezek a részek tetszettek eddig a legjobban, uh remélem hogy a márciusi folytatás is legalább ilyen jól sikerült! Még egyszer köszönöm! :worship:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése