HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Marvel Kiadó egyéb képregényei
keildavid:
Ezer kösz a Megsemmisülés - A Hódítás - Lidérc 1. részért! :worship: :worship:
Szerintem se rossz ez a mini. Maga a Lidérc nevű szereplő, vagy úgy mondva, hogy az elején nincs neki neve, tényleg ismeretlen ez a karakter.
De kiderült, hogy neki vannak valami különleges képességei, amivel néhány Falanxot le is győzött.
Summers:
Szerintem a Hódítás új minije, nem volt gáz. Sőt a végén rendesen meglepett Ronan. De ki a Lidérc valójában? Eddig még nem láttam ezt a karaktert.
talgaby:
Igen, Giffen látványosan nem vette túl komolyan ezt a minit (bár erre önmagában Rocket Racoon szerepeltetése is ékes bizonyíték), de hát tőle ez már megszokott. :)
--- Idézet ---A kitörés csupa kliséből (polaritás cseréje, vortexhatás, transzporternyaláb az utolsó pillanatban) állt
--- Idézet vége ---
Szerintem ez szándékos volt, bár ha nem lett volna az, lehet, én tettem volna azzá. :D Én komolyan vártam,mikor bukkan fel egy piros ruhás biztonsági tiszt, hogy lelőjék, de amúgy tényleg minden szükséges elem megvolt.
És különben is, a polaritás megcserélése minden létező bajból kimenthet bárkit.
--- Idézet --- Az utódja szerepelget most valahol?
--- Idézet vége ---
Egy mostani Amazing Spider-Manben. Hogy mi volt, ne kérdezd, mert nem olvasom.
Gorgonita:
Csillagúr csapata csúnya csontikkal csatázva, csillaghajót csenve, csillámfolyosót csukva, csudákat cselekedett.
Ez a rész már sokkal mozgalmasabb volt. Pörögtek az esmények, és máris egy újabb kaland küszöbén állunk.
A legjobban a kree őrcsapat poénjai ültek. A kreek logikáját megfejteni kábé olyan reménytelen, mint megérteni hogy miért bunyoznak a drazik (Babylon 5) mindig.
A kitörés csupa kliséből (polaritás cseréje, vortexhatás, transzporternyaláb az utolsó pillanatban) állt, de vagy a poénok, vagy a rajzok -esetleg a remek honosítás miatt -végig szórakoztató tudott maradni.
A Falanx központ elösszőr kidolgozatlannak tünt a füzet grafikájához képest, de aztán emlékeztettem magam, hogy ez valami miniatür bázis. Akkor viszont Uni Kap is a chippek között üldögélt, amikor látta a robbanást? Az utódja szerepelget most valahol?
A történet kissé még mindig összecsapottnak tűnik (nézzük mi sül ki egy űrbeli piszok 12-ből alapon), de az eredmény egy legendás csapat (GotG), illetve a paródia műfaja felé tendál úgyhogy végülis remekmű. Persze csak a felcseréljük a polaritásokat. :)
Galamb:
Kösz szépen ezt a részt! Nekem is ez tetszett jobban. Volt benne akció dögivel, és ez az epizód plusz adott hozzá szomorkás "drámai" hangulatot is. Nagyon jó lett a honosítás is, :worship: :worship: :worship:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése