HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Marvel Kiadó egyéb képregényei
gabo:
Még valamikor a Képregénytáron volt egy olyan képregény, hogy Elveszett Istenek 1-2 rész, nem tudjátok a folytatás nem került ki valahova?? Csak mert érdekesnek tűnik jó lenne elolvasni! Válaszotokat előre is köszi!
Sepi:
Nekem is azért tetszett, mert May akkora ribi volt benne. Tudjuk, hogy minden öreglány olyan, hogy öregkorára erkölcsös életet él, de csak azért mert fiatal korában nem bírták lerángatni a répáról. :hehe: Mindig is tudtam, hogy biztosan May is ilyen volt. ;D Csak ezek a hülye amerikaiak ilyen finnyásak. Pedig tényleg jó lett volna, ha ezt elfogadják rendes eredettörténetnek, de arra legalább jó volt, hogy még ha feltételesen is, de láthattuk őket így. :D És örülünk, hogy tetszett.
gabo:
Elolvastam a Zűr című minit és egészen a végéig meg voltam győződve, hogy ez tényleg Peter szülei és Ben bácsiék "eredet története" De tetszett a befejezés! Ez a May mekkora egy ribinek volt beállítva! Nem semmi! Köszi mindenkinek!
SithLord:
Üdv!Köszi a Megsemmisülés: A Hódítás - Lidérc első részét,talgaby! :worship:
A bevezetőben említed,hogy ez kicsit gyengébb eressztés,nekem az első rész alapján igenis tetszett ez a mini! Lidérc titokzatos és igencsak tápos karakter,na meg Ronan beolvasztva a falanxba :headscratch: Nagyon várós a következő rész!!!
talgaby:
Aha, ki fog. :)
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése