HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Marvel Kiadó egyéb képregényei

<< < (186/593) > >>

keildavid:
Köszi a Fekete Özvegy v1 #1. részét! :worship: :worship:
Nekem is tetszik a rajz.  A legtöbb oldalakon kevés szöveg van, de akkor is jó a történet.
Hát igen, akkor mégis volt olyan, hogy Natasha és Yelena ismerik egymást. Bár az tényleg furcsa volt\lesz, hogy mindketten Fekete Özvegy a kódnevük.
Yelenáról tényleg először a C4A-n levő Fekete Özvegy v3-as minibe láthattuk, hogy ki ő. Sőt még a Kingpin kiadónál is megjelent Új Bosszú Angyalai egyik kötetben is szerepelt.

Galamb:
Hát igen, eléggé B kat. szinten van a sztori, de szerethető. Egyedül a nagydumás Matt tűnt nekem nagyon karakteridegennek. Megszogtam már, hogy olyan búvalbélelt. A rajz is jó (bár igazából kissé pózolósabb, dögösebb illusztrációt vártam) a honosítás kifogástalan, köszönöm :worship: :worship: :worship:

benya11:
Köszönet a Fekete Özvegy v1 #1-ért!
A rajzok és a sztori is tetszik, nem az a világmegrengető történet, de nekem bejön. :) Az utolsó képkocka nagyon el lett találva, várom a folytatást!

talgaby:
Azt, aki a visszaemlékezésben volt. Nem definiált szereplő, és mivel Lidérc a Conquest után eltűnik, nagyon szerepe se lesz.

Summers:
Köszi a Lidérc mostani részét. Elég komoly volt látni a szuper-skrullt miközben asszimilálták. Bár gondolom, nem csak ennyi szerepe lesz még. Ki fog derülni kit keres a Lidérc?(mert ha igen van egy sejtésem)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése