HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Marvel Kiadó egyéb képregényei
talgaby:
Tudok kapásból mondani sorozatot, ami ennél is borzalmasabban nézett ki, és nem is McFarlane vagy Liefeld rajzolta: Secret Defenders.
Galamb:
--- Idézetet írta: talgaby - 2010. November 25., 15:52:46 ---másrészt meg a Marvel és a DC akkoriban tényleg szó szerint úgy halászta össze az utcáról az embereket, hogy rajzolják meg a kismillió sorozatukat. Amúgy ennél lesz jobb és rosszabb is még a képi világ.
--- Idézet vége ---
Na az érdekes lehetett. Ez a "rosszabb is" nem hangzik valami jól, szwsz nem lehetett könnyű ennél lejjebb vinni a szintet, de hát majd meglátjuk.
keildavid:
Köszi a Silver Sable 11. számot! :worship: :worship:
Az most világos lett, hogy pár számmal korábban mire utaltak, hogy a Deathlok v1 18-19. számban vendégszereplő volt Silver Sable.
A történet továbbra is van benne tömény akció. Homokember nem a Vad Banda csapatban volt. Először nem értettem, hogy mi történt, de ez is az előző részekből kiderült, hogy miért történt ez.
Azt nem is gondoltam, hogy ez a 11. szám eredetileg duplaszám akart lenni. Mert látom, hogy ebben kétféle történet van.
Ami meg a rajzolót illeti. Igaz, kicsit szokatlan, hogy másképpen néz ki, de szerintem akkor is jó volt. Hát igen, a '90-es években mindig is volt olyan, hogy a rajzolók valóban fontosak voltak. Mert sok rajzolók sztárok is voltak.
talgaby:
A rajzolóra annyit, hogy ez a kilencvenes évek, ahol egyrészt mindegyik rajzoló sztár volt, mert akkoriban a rajzolók voltak csak a fontosak, nem a sztori, másrészt meg a Marvel és a DC akkoriban tényleg szó szerint úgy halászta össze az utcáról az embereket, hogy rajzolják meg a kismillió sorozatukat. Amúgy ennél lesz jobb és rosszabb is még a képi világ.
Galamb:
Kösz szépen a Sable újabb részét! A tömény akció orgi most valahogy annyira nem jött be, jó lett volna ha adnak valmi normálisab sztorit az helyett, hogy A és B csapat nekiugrik C-nek. Az előző szám végén szupersztárként aposztrofálták a rajzolüót hát, nem tudom, én örülök neki hogy csak vendég rajzoló... a hívatlan vendég kategóriából számomra. A honosítás a megszokott minőség, :worship:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése