HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Marvel Kiadó egyéb képregényei
talgaby:
Porcelánbolt nagyon nem lehetett, mert abszolút nem illett volna oda.
És lehet, igazad van, régi fordítás, régi lektor, és azt tényleg hosszúval szoktam írni.
Vala.
zozi56:
Elolvastam, vicces sztorik voltak. :) A Thoros volt a legjobb. Ja, és Xavieren Star Trek-egyenruha volt!
Az "elefánt a szobában" résznél megijedtem, hogy mi lesz ez, de aztán láttam, miért kellett így megoldani. Ja, és a metafora szerintem rövid o. :)
keildavid:
Köszi a Marvel Minik - Vegyesvágott 1-et! :worship: :worship:
Szórakoztató volt, hogy a Marvel Minik szuperhősökkel milyen vicces dolgok voltak. Pl. a sok Vasember-páncél, amit minden Bosszú Angyalai kezdtek hordani.
Pókember újságkihordó történet is tetszett.
talgaby:
Naptűzé elég sokáig marad. Figyeld az X-Men v2-t az xfanzine-on.
Elveszteni az X-Treme sorozatban veszítette, szintén az xfanzine-on olvashatod, épp ott tart a sztori.
gabo:
Amíg ebben az évben tart a szabadság és az időm is engedi, próbálom minél jobban behozni a lemaradásom, erre mondjuk még lesz időm az év eleji szünetetek alatt is! Ma a Vadóc v3 11-12 része volt terítéken. Még pár dolgot megtudtunk Vadóc múltjából, Vakfolt kezdet szimpatikus lenni, de aztán kimutatta a foga fehérjét! Vadóc túl könnyen leverte az X-eket, de ennek lehetet az az oka, hogy nem támadták teljes erővel a barátjiukat!! Vakfolt csak azért csinálta mert szeríntem szerelmes volt Vadócba, de azt nem tudtam, hogy Naptűz képessége állandó lesz benne!! Vajon meddig?? És egyátalán mikor vesztette el Ms .Marvel képességeit??? Köszi az egész történetet!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése