HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Marvel Kiadó egyéb képregényei
Summers:
Nagyon komolyan indult a Hódítás Nova féle fejezete :worship: előre várom a fojtatást. Most amúgy Richard meghalt és új Nova lesz a Kri nő személyében, mert a világelme átköltöztette magát, vagy várjam ki a folytatást?:)
keildavid:
Ezer köszönet a Vadóc v1 3. részért! :worship: :worship:
Az elején Vadóc nagy slamasztikába volt, amikor harcolt az orgyilkosok ellen. Az utolsó oldalon látszik, hogy valami probléma van Vadóccal. Bella Donna nagyon elszántan mindent meg tesz, hogy bosszút álljon.
Várom a befejező részt!
keildavid:
Ezer köszönet a Fekete Özvegy v2 2. részért! :worship: :worship:
Tényleg izgalmasabban alakul a történet. Bár még akkor is furcsa, hogy Fekete Özveggyel ilyen személyiségzavar van. Arra én is kíváncsi vagyok, hogy Fury-nak mi a terve Jelena-val.
És akkor majd a 3. és egyben a befejező részbe kiderül, hogy mi lesz a vége ennek a minisorozatnak.
Galamb:
Köszönöm az újabb részt. Továbbra is izgalmassan alakul a sztori, egyre jobban furja a kiváncsiság az oldalam, Fury-nak mi a terve Jelena-val. A rajzon meglepődtem, mintha valahogy gyengébb lenne, mint az első részé. A honosítás profi :worship: :worship: :worship:
Galamb:
Hühű, de jó kis sztori lesz ez a Fekete Özvegy! Az elején megijedtem, hogy simán csak Ál/Arc koppintás lesz, de kellemessen csalódtam, talán még a ninfomán Fenegyerek karaktert is meg tudom bocsátani (a depis Matt helyett), az ilyen tipusú illustráció pedig a szívem csücske. Köszi :worship: :worship: :worship: :worship:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése