HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Marvel Kiadó egyéb képregényei
keildavid:
Ezer köszi a Fekete Özvegy v2 3. részét! :worship: :worship:
Kicsit fura volt, hogy akkor mi volt a helyzet. De most már teljesen kiderült. Hogy ez az egész azért történt, hogy lebuktassák a korrupt orosz tisztet.
Galamb:
Köszönöm a Leépülés utolsó részét, szerintem jó sztori volt. Csak Natasha lebukásátaz orosz tiszt elött nem tudom hova tenni. Ezek szerint direkt akarta, hogy lebukjon a fickó elött? Mert így legalább Jelena is rájött, miféle féregnek dolgozik?
SithLord:
Üdv! Köszi a Nova v4 04.részét,talgaby! :worship:
Ez a megrendítő volt.. :( de ennek ellenére tetszett ez a rész!A grafika is jónak mondható.Kíváncsian várom mi jön legközelebb!
rico74:
Elolvastam a What if vol. 1-es sztorijait és gondoltam illő lenne megköszönnöm ill. pár szót írni a benyomásaimról. :D
Ahogyan én látom ezekben teret adtak a különféle meg nem valósított, elvetett ötleteknek, humorral, néhány esetben némi iróniával is megspékelve.
A sztorik tanulsága többnyire az hogy minden úgy jó ahogyan az történt. Lehet játszatni a különféle alternatív megoldásokkal de azok tragédiához, balsikerhez vezetnek. Gondolok itt elsősorban a radioaktív pók csípésére és annak következményeire. Nem elegendő csak a pók csípése által kapott erő, de szükség van egy olyan stabil és kiegyensúlyozott személyiségre is mint ahogy Parkert lefestik il. felruházzák az írók. Flash Thompson halálát leli forrófejűsége miatt, Betty nem képes elviselni a nyomást ami reá telepszik és bizonyos értelemben John Jameson is a rá nehezedő nyomás miatt veszíti életét. Azt viszont érdekes megfigyelni hogy milyen igaz az a mondás hogy mindenki álláspontját az üléspontja határozza meg.
Egyszóval hálás köszönetem minden közreműködőnek a munkájáért. :worship:
most pedig megyek és olvasom a vol. 2. történeteit.
talgaby:
Lesz benne Secret Invasion tie-in névben, bár ott lehet, hogy Kl'rt elejt tényleg spoileres dolgokat. Ha eljutok fordításban oda, majd eldől. Utána már csak a War of Kings jön, de az a sztori, ha minden igaz, megint az én nyakamban lesz (habár ha igen, az is csak plusz kilenc füzet, szóval még túlélhető, pláne ha akad majd rá beíró).
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése