HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Marvel Kiadó egyéb képregényei
zozi56:
Felhívták rá a figyelmem, hogy a polgárháborús Őrszemre van egy utalás A csodálatos Pókember mostani, második számában. Nekem még nem hozták meg a képregényt, így nem tudtam megnézni, de állítólag valahol látni a háttérben, ahogy Őrszem és Szivacsember verekednek.
zoli:
ÜDV,Én is köszönőm az Őrszem képregény újabb részét.Csak az a kár,hogy szegényen néha-néha úrrá lesz rajta a sötét énje Void.Mint láttuk azt a Sötét Bosszú angyalaiban, vagy az Ostromban :(
talgaby:
--- Idézetet írta: Asys - 2011. Március 22., 20:58:34 ---Valamilyen szinten a Kívülállók is mutánsok, nem? (Selené, Gideon, Crule, stb.)
--- Idézet vége ---
Igen, de a Marvelnél ezt a kifejezést leginkább az X-génnel rendelkezőkre használják. A Kívülállóknál lehet, valami más genetikai változás is bejátszik a halhatatlanságuk miatt.
keildavid:
Köszi a Vadóc v1 4. részét! :worship: :worship:
A 4. részben tényleg minden elvarratlan szálak befejeződtek. Bella Donna tényleg olyan túl önző volt. Persze az érthető volt eddig is, hogy miért akart bosszút állni.
A végén kiderült, hogy Vadóc belátta, hogy nem tehetett róla, ami történt. Pl. Cody-val.
Az érdekes, hogy Vadóc másképpen nézett ki, ami a főoldalon olvastam. A Nitro oldalán lévő egyik X-men képregénybe valóban volt olyan Vadóc emlékéből, hogy ő olyan 5-6 évesnek nézett ki, amikor Rejtély örökbe fogadta.
Ebbe a Vadóc képregénybe pedig Cody-ról tényleg olyan nyolc évesnek ábrázolta Mike Wieringo.
Asys:
Talgaby-nak és Honfi-nak köszönöm a Vadóc vol. 1. negyedik, befejező részét! :worship: :worship:
Az akciótól nem estem hanyatt... :rolleyes:
A vége viszont kárpótolt mindenért, nagyon szívhez szóló volt! :-[
Valamilyen szinten a Kívülállók is mutánsok, nem? (Selené, Gideon, Crule, stb.)
Kicsit fura volt Candra folyamatos ,,,mutkó'' dumája... :-\
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése