HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Marvel Kiadó egyéb képregényei
roberto:
--- Idézetet írta: Farek - 2018. Október 30., 12:48:57 ---De például, hogy egyszer egy sima kézlegyintéssel elintézek egyeseket, másokkal meg küzdök dolog például elég szembeötlő volt. Aztán persze, lehet azt mondani, hogy az ereje nem annyira hat mutánsokra. Csak ilyet senki nem mondott.
--- Idézet vége ---
Ez -feltételezem- a film végén lezajló összecsapásra vonatkozik Magneto-val és Jean Gray-vel, akik végül felülkerekednek rajta. Gondolom, a nézők gyomra kissé nehezen vette volna be azt a mutánst, akit még az X-men is épphogy térdre kényszerít.
KiD:
--- Idézetet írta: Farek - 2018. Október 30., 09:52:34 ---Bár nekem alapvetően az a bajom a képregényfilmes szereplőkkel, hogy több évtizednyi képregényes háttértörténetet nehéz rövid idő alatt jól visszaadni, pláne úgy, hogy még a rajongóknak is tetsszen.
--- Idézet vége ---
Én még azt is mondanám, hogy nem nehéz jól visszaadni, csak vannak, akik nem értenek hozzá. Túl sok a jó példa ahhoz, hogy ez nehéz legyen.
Farek:
Igazából nem tudom, mit vártam volna tőle. Ezt nehéz megmondani, mert persze okoskodni könnyű, de aztán megmondani, hogy akkor hogy kellett volna, nehéz. ;D
De például, hogy egyszer egy sima kézlegyintéssel elintézek egyeseket, másokkal meg küzdök dolog például elég szembeötlő volt. Aztán persze, lehet azt mondani, hogy az ereje nem annyira hat mutánsokra. Csak ilyet senki nem mondott.
roberto:
Akkor -hogy igazodjunk a képregényes karakterhez- Apokalipszisnek mi mindent kellett volna tennie?
Farek:
Szerintem igen.
Bár nekem alapvetően az a bajom a képregényfilmes szereplőkkel, hogy több évtizednyi képregényes háttértörténetet nehéz rövid idő alatt jól visszaadni, pláne úgy, hogy még a rajongóknak is tetsszen. De okos módosításokkal lehet jó filmes karatereket építeni (persze a rajongók hőbörögnek, hogy eltér a képregénytől...). Na, Apokalipszis esetében ezt sem éreztem.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése