HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Marvel Kiadó egyéb képregényei
talgaby:
Nova: Igen, a Nova-erő miatt, és a sisak kapcsán: mindkettő. Valamiféle intelligens nanoszövetnek vagy szilárdult energiának tűnik (imádom a sci-fit...), és egyszerre ruhaszerű anyag és marha kemény páncél. Amúgy egy valamennyire hasonló tulajdonságú ruhát a valóságban is fejlesztenek.
A Hódítással, ha akarsz, várhatsz év végéig, most úgy néz ki, sikerül majd szilveszterig befejezni, miután júliustól visszasűrűsödik kéthetire.
FZoli:
A többségtől ellentétben én még csak az Annihilációnál járok, arról fejteném ki a véleményem :)
Drax-mini: Cammi-t hamar megkedveltem, Drax-szal haláli csapatot alkotnak. A sztorit kicsit lyukasnak éreztem (hirtelen nagy ugrások voltak a halottak számában...), egyébként rendben volt.
Prológus: A Nova-alakulat nem is kicsit a Zöld Lámpás Osztagra emlékeztet, gondolom nem véletlen. Először kapkodtam a fejem a relatíve sok új szereplő miatt, de az Annihilációs-hullám hamar megritkította őket.
Nova: A rajzolás furcsa volt az előzőek után, de meg lehetett szokni. Cammi kritkái haláliak voltak :lol: Két kérdés: Nova a Nova-erő miatt tud lélegezni az űrben? A sisakja most kemény vagy ruhaszerű? :headscratch: Itt a miniben többször látni gyűrve, de máskor meg kemény sisak módjára tartja. Így a korai Vasember páncélra emlékeztet, az Avengers 1-ből.
Ezüst Utazó: Az Utazó karaktere valahogy sose izgatott különösebben, gyerekként a rajzfilmsorozat se kötött le. Ettől függetlenül a mini nem volt rossz, az Annihiláció miatt szükséges volt, bár lehet, hogy belefért volna 3 részbe is.
Szuper Skrull: Kemény gyerek ez a Szuper Skrull, nem semmi munkát csinálhat egy sereg belőle, főleg ha nem csak a Fantasztikus Négyes erejét birtokolnák. (köhh:Titkos invázió:köhh). A kis skrull árulása meglepett, megérdemelte amit kapott.
Ronan: Aki egy jókora kalapáccsal hadonászik rossz ember/idegen nem lehet :D Picit ezt a sztorit is nyújtottnak éreztem, de ettől függetlenül élvezetes volt.
Annihiláció: Nagyon jó volt! Csillagúr nagyon nagy arc az állandó beszólásaival. Az ellenállás bukásakor csak néztem, hogy na most akkor mi lesz, de a jó öreg Galactus által megoldódott a helyzet. Nova eléggé brutálisan végezte ki Annihilust, de megérdemelte. A cliffhanger pár kérdés felvetett, amikre gondolom a folytatásban kapok választ.
Galactus hirnökei: Feljebb írtam az Utazó & co. nem épp szívem csücskei, ettől függetlenül jó volt ez a két részes mini, legalább fény derült a maradék hírnökök sorsára és Paibokéra is. Belőle lehetett volna egy picit több az Annihilációban, bár Annihilus bábjaként sokat nem mutathatott volna.
Nagy-nagy köszönet az egész eseményért, sikeresen felkeltette a figyelmem a Marvel űrszekciójának irányába.
Nem mondom, hogy most egyből nekiesek a Hódításnak (elég sok mindent szedtem le tőletek, ami olvasásra vár), de szerintem azt se várom meg, hogy kikerüljön minden rész, még azelőtt nekikezdek majd.
Asys:
Talgaby-nak köszönöm a Nova vol. 4 hetedik részét! :worship:
Véleményem szerint, ez az egyik legjobb sorozat a HálóZsák-on! :bravo:
Tényleg nem semmi Nova akaratereje!
Az a figura tényleg olyan, mint Pikachu! :badteeth:
Na nem mintha tudnám, hogy mi az a Pikachu... :badteeth:
(Na jó, láttam régen pár részt a Pokemon című rettenetből!) :badteeth: :badteeth: :badteeth:
SithLord:
Üdv! Köszi a Nova v4 07 .számát,talgaby! :worship:
Végre,valaki fellázadt a Falanx ellen!Ezt hiányoltam az eddigi történésekben,hogy senkinek sem elég erős a tudata,hogy ellenálljon a vírusnak?Mostantól lesz igazán izgalmas,egy teljesen új helyen egyedül(az elleséggel).Nahyon várom a folytatást!!
Az ERŐ legyen veled!!!
keildavid:
Köszönöm a Nova v4 7. számot! :worship: :worship:
Nova tényleg először nehezen fogta fel, hogy ki volt az az ismerős hang, aki beszélt hozzá. Igaz, hogy az előző részbe látható volt, hogy Ko-Rel meghalt. De látszik, hogy mégis említették és kiderült, hogy milyen hatással van lesz a történetben.
Nem is gondoltam, hogy a Nova Alakulatba létezett egy kék Pikachu karakter. Persze az is igaz, hogy a Nova Alakulatba különböző földönkívüli lények is vannak.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése