HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Marvel Kiadó egyéb képregényei

<< < (155/593) > >>

Asys:
Én is köszönöm a Vadóc vol. 2. harmadik részét!  :worship:

Érzelmekkel teli rész volt ez (is)!  :rolleyes:
Azért Vadóc képességének nagyobb átka (hátránya?) van, mint Scott-énak; legalábbis szerintem...  :dry:
Várós az utolsó rész!

Gorgonita:
Köszi a Vadócokat! Gondolom Vadóc azért nem vágta, ki Küki, mert ezidőtájt Scott az X-Factor-ral volt. Ha viszont nem, akkor illenék tudnia, mert gondolom az oktató, akitől verekedni tanult Rozsi volt. Ezt leszámítva tetszik, hogy a történet visszarepít minkat az x-ek egyik klasszikus időszakába. Persze lehet, hogy egyszer majd az Utópiás füzetek is patinánsak lesznek, de amikor én ismerkedtem a csapattal a Kandi lapokban ez a felállás muzsikált és ragadott magával. Emlékszem arra gondoltam, hogy a Star Wars óta nem volt ilyen jó csapat. :)

Galamb:
Köszönöm én is a mini újabb részét. Sajnálom, hogy nemsoká vége, olvasgatnám még jó néhány részig.

Pepea:
Nagyon szépen köszönöm Kedvenci sorozatodnak a mini 3 részért!  :worship: :worship: :worship:
Nekem nagyon tetszik, fájdalmas a végén, nagyon jó sztori, várom a következő utolsó részét. :)

keildavid:
Köszönöm a Vadóc v2 3. részét! :worship: :worship:
A történet először olyan nyugisan kezdődött, de voltak benne nehézségek. Főleg, amikor Vadóc és Küklopsz egy túszejtési kísérletbe keverednek.
Vadócnak nem volt más választása, amikor váratlanul meg kellett állítania valami katasztrófát.
És tudom, még nincs vége a történetnek. Mert még egy rész hátra van.
Várom a befejezést!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése