HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Marvel Kiadó egyéb képregényei

<< < (150/593) > >>

Gorgonita:
Köszi a Vadóc finálét. Mindig jó érzés visszatérni az intézetbe.  :m-cyclops:

keildavid:
Ezer köszönet talgaby-nak a Vadóc v2 4. részért! :worship: :worship:
Látom, végül ez a mini befejeződött. Az utolsó történetben is tetszett, minden olyan hangulatos volt. Főleg, amikor Vadóc próbált beilleszkedni. Pl. még nem értette a mobiltelefon használatát. Persze erről kiderült, hogy a történet kb. a kilencvenes években játszódik. Meg persze a problémák se maradtak el teljesen. Végül ebbe kiderült, hogy mi volt a megoldás, amit Vadóc tett.
És akkor ennyi volt. Vége ennek a minisorozatnak.
Köszönöm!

SithLord:
Üdv! Köszi a Megsemmisülés: A hódítás 3.részét,talgaby! :worship:
Azért az Evolúciómestertől egy kicsit többet vártam volna.Érthetetlen,hogy miért fél ennyire Ultrontól,jó a falanx neki is árt,de akkor is ő mégiscsak egy isten lenne...Nagyon kíváncsi leszek,hogy miféle csodafegyver lesz Ronan kezében!!!A történet és a grafika továbbra is kiváló!!!Várom a folytatást!!!

Summers:
Bár még a Falanx nekem még mindig a borg koppintása főleg ebben az űrmini esetében egyre jobban tetszik a dolog. Kíváncsi leszek Adam és Kvazár hogy úszták meg. Arra meg kifejezetten, hogy Ronan mit is akar bevetni a Falanx ellen. Nova fog szerepelni a miniben vagy csak a saját sorozatában folytatódnak számára a hódítás eseményei?

keildavid:
Köszönöm a Megsemmisülés: A Hódítás 3. részét! :worship: :worship:
Továbbra is minden szereplőket láthatjuk, hogy hogyan próbálják megállítani a Falanxokat. Látom, hogy Nova ebbe a főminibe nem szerepel. Tudom, ő a saját sorozatába van és ott is van ez A Hódítás esemény.
Csillagúr és csapata közül nem is gondoltam, hogy egyik tag szó szerint hamuvá omlik. Igaz, a Galaxis Őrzőiről láttam, hogy hogyan van a csapatfelállás.
A többi szereplők is látható, hogy úgy ért véget váratlanul, hogy majd a folytatásba kiderül, hogyan tovább.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése