HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Marvel Kiadó egyéb képregényei

<< < (148/593) > >>

keildavid:
Ezer köszönet Genzo-nak és Predash-nak a Deadpool v3 54-55. számokért! :worship: :worship:
Deadpool tényleg szokás szerint csupa vicces, poénos beszólásokat mond. Frank Castle a Megtorló pedig ugyan nem jártatja a száját, mint Wade Wilson, de akkor is érdekes, hogy micsoda történetek voltak.
Bár emlékszem, hogy volt ebből régen ilyen honosítás egy megszűnt oldalon(Pl.képregénytár.net, konkrétan SpiderTom).
De ez a történet, amit itt olvastam, nagyon jó lett, még a képek minősége is.
Még egyszer köszönöm nektek.
És itt is boldog XX születésnapot kívánok neked, Genzo!

Farek:
Igen, Strange doki új ukáza a megváltozott körülményekre való tekintettel eléggé megkavarja a... kavargatnivalót. De hőseink nem véletlenül hősök, nyilván kimásznak majd ebből a slamasztikából is!

SithLord:
Üdv! Köszi a Hatalmi tényező: Fantasztikus Négyes 2.3-at,Farek,hopkin! :worship:
Ez valami brutálisan jó volt,nagyon tetszett!!Ben beszólásai a szokásosnál is halálibbak voltak!! ;D Mindenki Strange doki szavához igazodva nem próbál beavatkozni a történésekbe,így a küldetés elveszni látszik... Az a parancs amit a doki kiadott lehetetlen helyzetbe hozza a csapatot,nagyon kíváncsi vagyok a folytatásra!!!
Nagyszerű sorozat!!! Az ERŐ legyen veletek!!!

Köszi a Nova v4 10.részét,talgaby! :worship:
Uhh,valami lényben voltak végig,ez hátborzongató.Tetszik,hogy Raider megmaradt emberségesnek és nem akar mindenáron gyilkolászni.A vírus egyre terjed,külsőleg is látszik.Nagyon várom a folytatást!!!

keildavid:
Köszönöm a Nova v4 10. részét! :worship: :worship:
Hát igen, végül kiderült, hogy Nova és Gamora, meg persze Drax más helyre kerültek. Vagyis nem arra a célpontra, ahova Nova akart menni, hanem teljesen más helyen.c Tényleg olyan Pinocchió beütése van, főleg, amikor kiderült, hogy tényleg egy nagy élőlény belsejébe voltak.
És érdekes módon ebbe most nem teljesen a Megsemmisülés - A Hódítás történeten van a hangsúly, ahogy a főminibe. Bár igaz, a főmini idején játszódik párhuzamosan.

Galamb:

--- Idézetet írta: Farek - 2011. Szeptember 09., 19:37:40 ---Galamb, szerinted egy, a szerelme élete miatt aggódó Bennek ki tudná megmagyarázni, hogy "bocs, most nem tudok veletek menni, de ne aggódjatok, minden rendben lesz?"  ;)

--- Idézet vége ---

Na jó, el kell ismernem, hogy nem vagyok nagy F4 szakértő, így nem tudom, hogy Reednek mekkora a tekintélye a többiek előtt, nem tudtam, hogy Ben mennyirre bízik a nyúlós tetteiben, mégha azok furcsának is tűnnek. 

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése