HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Marvel Kiadó egyéb képregényei

<< < (145/593) > >>

Galamb:
Köszi szépen az újabb részt! Egész jó rész volt, főleg Kapi  II. VH -ás jelenetei tetszettek. 

keildavid:
Ezer köszönet Farek-nak és hopkin-nak a Hatalmi Tényező: Bosszú Angyalai 2.4. számért!(A főoldali hírbe 3.4-es van írva.)
Nekem tetszik ez a múltidézős történet. Főleg, hogy a klasszikusféle események ugyanúgy néznek ki, mintha akkor lett rajzolva. A Szerző tényleg jól csinálta.
Egyből kiderül, hogy a többi Bosszúangyalok melyik helyre és eseményre kerültek. Pl. Amerika Kapitány a II. Világháborúba.
Skarlát Boszorkány, amikor még a Mutánstestvériség tagja volt.
És úgy tudom ebbe Vízió nem szerepelt, hanem Vasember. Nick Fury valamennyire főszerepe volt a mostani részbe.Főleg, amikor a II. Világháború Amerika Kapitánnyal találkozott és ezért megtudta, hogy Tony Stark miről is beszélt.
Bár úgy nézett ki a küldetés egy-két része sikerült ugyan, de persze még nincs vége a történetnek. Mert még lesznek más kihívások. És persze a többi szuperhősökről is kiderül, hogy hogyan fog nekik sikerülni a küldetés.

SithLord:
Üdv! Köszi a Megsemmisülés: A hódítás 4.részét,talgaby,Genzo! :worship: :worship:
Nagyon drukkoltam Csillagúrnak,hogy bírja a végsőkig Ultron kínzását!Persze ehhez Mantis hathatós segítsége is kellett.Tetszett az őrszem hadsereg is,reméljük beválnak!
A végén meg az Evolúciómester?! ehh.. :nemtudom: Ennyire gyenge lenne ez a karakter?Nagyon várom a folytatást!!!

Asys:
Én is köszönöm a Megsemmisülés - A Hódítás negyedik részét!  :worship: :worship:

Ultron nagyon brutális, Csillagúr-t rendesen elintézték...  :(
Ekkora pácból van kiút? Kíváncsian várom, hogy Rakéta mit talál ki...  :brow:
A nagy meglepetést azért én az igazi ,,Jolly Joker''-ektől (Lidérc, Warlock) várom!  :rolleyes:
Wyndham mekkora egy ,,napraforgó''!  :violent:
Durva, hogy Ordas mekkora hadsereg felett ült tudtán kívül!  :badteeth:

keildavid:
Köszi a Megsemmisülés - A Hódítás főmini 4. részét! :worship: :worship:
Ultron tényleg kegyetlen volt, amikor mindent megtesz, hogy elérje a célját. Csillagúr és a csapat nagy bajba vannak. És persze majd a következő részbe kiderül, hogy mi lesz az a B-terv, amit Rakéta Rágcsa mondott.
Ronan titkáról is kiderült akkor, hogy miről volt szó az előző részben.
A mostani történet pedig váratlanul ért véget. És majd kiderül a folytatásba, hogy mi lesz. De persze előtte még a Nova képregények jönnek, amiről van szó a főoldali hírben.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése