HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Marvel Kiadó egyéb képregényei

<< < (144/593) > >>

hopkin:
Üdv eddig tetszett a sorozat, de meg kell hogy mondjam ezektől a harcoktól kicsit  többet vártam. Ez a rész olyan semmilyen volt, mindenki játszi könnyedséggel abszolválta az előző számban lehetetlennek titulált küldetést. Azért köszi Fareknek és magamnak.

keildavid:
Ezer köszönet  Farek mesternek és hopkin-nak a Hatalmi Tényező: F4 3.5. számért! :worship: :worship:
Hát igen, a Fantasztikus Négyes tagjai tényleg olyan helyzetbe voltak, amikor kényes döntésről volt szó. De végül megtudtak birkózni a látszólag lehetetlen feladattal.
Sue Storm megoldása nekem is tetszett. Sose gondoltam, hogy ilyen is volt. Főleg, amikor Namor vicces arccal nézett. Mintha beparázott.
És persze ez még csak a kezdet. Főleg, ami a végén kiderült, hogy valami nincs rendbe a szuperhősök világában.

Várom a folytatást!

SithLord:
Üdv! Köszi a Nova v4 2008-as különszámot,talgaby! :worship:
Érdekes,hogy mostanában sok képregény használja ezt a klisé-t,értem ezalatt,hogy egy elképzelt jövőképet vetít a főhősnek,és az abból hirtelen feleszmélve szembesül a valósággal.Pontosan,ahogy keildavid is említi F4-es történetében,ahol Fátum hasonlókat élt át.Persze ez nem ment a különszám negatív rovására,sőt tetszett,még ha talán nem is így telt a valóságban Richard élete.Mondjuk az dúrva volt,hogy már csak a mi földünkön létezik a falanx és a legerőssebb hőseinket megfertőzte.Elképzeletem volna micsoda epikus csata alakulhatott volna ki..Szóval nagyon várom a folytatást,hogy valyon meddig bír még ellenálni Richard a falanx vírusának!
Az ERŐ legyen veled!!!

keildavid:
Köszönöm a Nova v4 2008-as különszámot! :worship: :worship:
Érdekes volt ez a történet, amelyben múlt és jövő volt Richard Rider-ről. Bár kissé zavaros volt, hogy mi tévedés és mi valódi. De persze a végén egyből kiderült, hogy mi történt. Ez hasonló volt, mint a Millar-Hitch-féle Fantasztikus Négyes, ahol Fátum a jövőbe volt.
Hogy Richard Rider Nova lett az pedig hasonlít, mint a Zöld Lámpás történetre.
Várom a folytatást!

Farek:
Igen, szerintem is elég hangulatosak voltak, bár szerintem az összes múltidéző rész jól megoldott.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése