HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Marvel Kiadó egyéb képregényei

<< < (142/593) > >>

Summers:
Köszi a Nova új történetét. Végre odaért! :D Megmondom már kicsit kezdett számomra sok lenni ez a kissé eseménydús út. Techno szereplése viszont engem is meglepett. Nem gondoltam, hogy valaha is látni fogom még. Gamorának és Draxnak pedig kifejezetten rossz napja lett. Kíváncsian várom, hogy mi ez az izémizé ami végül előmászott.

keildavid:
Köszi a Nova v4 11. számot! :worship: :worship:
Nem is gondoltam, hogy fog szerepelni Techno. Mert úgy tudtam ő régen meghalt. De persze a Marvel univerzumba volt már ilyen, hogy meghaltak, de végül visszatértek. Ez már más kérdés.
Novának még továbbra is benne van a Falanx-féle vírus, amit már egy hosszú ideje elkapta.
Ez a történet ugyan még a Megsemmisülés: A Hódítás történet idején játszódik, de érdekes módon nincs utalás a főminire.
És végül ebbe a történetbe felbukkant Gamora és Drax, akik Novát üldözik.
A végén még felbukkant valami szörnyszerűség. De majd a folytatásba talán kiderül, hogy mi lesz ezután.

KiD:
Egy ideje már olvasom Novát, nagyon szépen rajzol ez az új rajzoló, hihetetlen természetesnek tűnnek a szereplők mozdulatai. Amikor meg akartam nézni a nevét, mondjuk a kihúzón megütköztem, ahogy a címlapon virított a Magyar név. :)

Farek:
Öröm olvasni az elégedett olvasók reakcióit! Mi is köszi!

A folytatás hamarosan érkezik - egészen pontosan jövő héten -, szóval nem kell olyan sokáig várni rá. És ha eddig tetszett, továbbra is teszeni fog!

SithLord:
Üdv! Köszi a Hatalmi tényező: Fantasztikus Négyes 3.5 részt,Farek,hopkin! :worship:
Azt kell,hogy mondjam még mindig nem csalódtam ebbe a mini sorozatban.Végig lebilincselő a cselekmény és várja az ember,hogy tulajdonképpen mi lesz a szerepe ennek a titokzatos arany almának.Sue-t egy kissé elragadta az indulat és felfedte a többiek előtt,hogy milyen kiaknázatlan lehetőségek vannak a képességeiben.Igaza van Galambnak,hogy ez akár előidézhetett volna egy pillangó-effektust,de Farek az írók nevében frappáns választ adott.
Kíváncsian várom a folytatást!!!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése