HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Marvel Kiadó egyéb képregényei
gabo:
Elolvastam egyben a M.O.D.O.K. 11-e minit! Nekem nagyon tetszett a vicces kis történet, igaz elég sokat kellett várni a befejezésére, így jobban örülök, hogy egyben kitettétek a maradék három részt! Itt aztán tényleg nem lehetett tudni ki kivel van, de ettől volt érdekes! A végén mi történt lézerrel??? Most akkor M.O.D.O.K.-nál volt a valódi Hipernova?? Köszi a honosítást! :worship:
keildavid:
Ezer köszönet a MODOK 11-e 3-5. részekért! :worship: :worship:
Az 1-2. részt is elolvastam, hogy tudjam, hogyan is kezdődött.
Ezekkel a vegyes bűnözőkkel tényleg voltak némi problémák. Pl. hogy némelyiküknek más céljuk volt és\vagy vannak árulók, stb.
És persze voltak csupa olyan szereplők, akik nagy részük magyarul megjelentek, és vannak olyanok is, akik ebbe szerepelt először. De ez már egy más kérdés.
Szóval: köszönöm, hogy végül befejeződött ez a minisorozat. Hosszú időkig tartott, de végül megérte, hogy most került sorra a befejezésnek.
SithLord:
Üdv! Köszi a M.O.D.O.K. 11-e 03-05 .részekig,talgaby,barbar,Bub! :worship:
Igazán örültem mikor a főoldalon megláttam,hogy mi lesz a mai frissítés!Azt kell,hogy mondjam nem kellett csalódnom,egyszerűen zseniális volt ez a képregény!!! :worship:
Ennyi intrikát ,keverést,hogy most ki-kivel van,bámulatos!!Remek választás volt ezt a minit honosítani,csak gratulálni tudok!!!
Az ERŐ legyen veletek!!!
talgaby:
A cikkíró tudta, hogy ez lesz, mert már napok óta látja, hogy a mecénás nem konfigurálta a szerver óráját. A lényeg inkább, hogy a későbbiekben kijöjjön normálisan, vagyis hogy a kiírt megjelenési idő mi. Meg igazából csak a Knowing körüli nagy dilinek akartam egy (nem) kicsit beszólni vele.
Zerit:
hiba csuszott a mai frissitesbe, 1 oraval elobb kerult teritekre, mint azt tervezte a cikkiro, igy borult az egesz "11-es elmelet"
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése