HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Marvel Kiadó egyéb képregényei

<< < (131/593) > >>

Usagi Yojimbo:
Köszi a Marvel ünnepi különszámot!!! :worship: :worship: :worship:
Tetszettek a történetek, főképp a Deadpool-os és az F4-es. Érdemes volt jól megfigyelni a képeket, én észrevettem pár apróságot:
Közgazdasági alapok manóknak
Captain Amerika képregény
Daredevil baba
Kirby Kivitelező KFT. :hehe:

SithLord:
Üdv! Köszi a Megsemmisülés: A hódítás befejező részét,talgaby,Genzo! :worship:
Ez szuperjó volt.A végén csak útolérte a sors Ultront.Hiába próbált új és újabb testekbe férkőzni.Aztán meg,hogy létrehozta a mega Ultront,csak saját maga alatt vágta a fát,hiszen így biztos,tiszta célpontot nyújtott a csapatnak,akik le is sújtottak rá!Összeségében 10/9-nek értékelném ezt a tpb-t,mivel nem vagyok oda az űrszuperhősökért,de ebben a sorozatban ,valahogy mégis megfogtak.Köszönhetően a végig zseniális grafikáért,a kiváló cselekményért,és persze,hogy honosítottátok és eltudtam olvasni magyarul!!! :worship: Ezzel is egy picit közelebb hozva engem az űrszuperhősökhöz,szóval nektek köszönhetem ,hogy kicsit befogadóbb lettem az ilyen stílusú képregényekhez! :cool:
Az ERŐ legyen veletek!!!

Farek:
Mi is köszönjük, hogy elolvastad és véleményezted!

Ígérem, hogy a továbbiakban is hasonlóan jó vagy még jobb meglepetéstörténetekkel örvendeztesselek meg benneteket.

SithLord:
Üdv! Köszi a Hatalmi tényező: Bosszú Angyalai 4.8 -as záró részt,Farek,hopkin! :worship: :worship:
Talán a végére túl kiszámítható lett a történet befejezése.Nem volt benne olyan igazán nagy fordulat.De ettől független,ahogy indult és menetközben,ahogy alakultak az események azt kell mondjam,hogy ez egy igen magas színvonalú tetszetős mini volt!

talgaby:
Az a nagy veszély a GoG-ban megy majd le, vagyis inkább a legvégén kihozták belőle a Thanos Impreative-ot.
Warlock még a Thanos-ongoing környékén került oda, de lehet, már az Infinity Watch végén. Páruk már a Captain Marvel v3-v4 alatt is ott bóklászott.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése