HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Marvel Kiadó egyéb képregényei

<< < (129/593) > >>

keildavid:
Csatlakozom az előttem hozzászólókhoz és én is köszönöm a Marvel Minik vegyesvágott 2-öt! :worship: :worship:
Nekem is tetszett ez a történet. Sólyomszem története vicces volt, amikor mindenkik képességeit felszereléseit akarta kipróbálni.
Az égig érő paszuly jelenet is érdekes volt.
A Thor történet is jó volt. Érdekes módon voltak benne sok utalások. Pl. a Polgárháborúról, ami történt. Az "Üdv újra, Thor!" szösszenettel tényleg voltak benne kellemes percek. Pl. amikor az Asgardi istenekkel találkozott.

gabo:
Köszi a Marvel Mini vegyesvágott 2-t! Sólyomszem története nagyon tetszett, főleg az eleje amikor mindenki képességét, felszerelését ki  akarja próbálni! Jó kis nyitása volt az új évnek! Jó pihenést a szünetben, kíváncsi vagyok miért lesz más mint eddig!  :worship:

zozi56:
Jó volt ez a Mini Marvel-gyűjtemény. "A mutáns gatyámnak hála." ;D

Pár hiba:

16. oldal, 3. panel, 2. bubi: "valójában megenni" (betűrend)
21. oldal, utolsó bubi: "dezoxiribonukleinsav" (egy szó)
ugyanitt: nukleotidoknak
2. bubi: "tudom, mi" +,

Usagi Yojimbo:
Köszi a Marvel Minik Vegyesvágott 2. részét!!!  :worship: :worship: :worship:
Jópofa volt mindkét sztori, nekem az első tetszett jobban, főleg azok a pillanatok, amikor Sólyomszem megpróbálja használni Rozsomák karmait  :lol: .
A Thor-os történet is jó volt, de kissé mintha hely hiánya miatt gyorsan lezárták volna :( , de a magyarázgatás egész jó volt :), és szerintem ez a történet még jobb lehetett volna, ha pár oldalt még hozzácsapnak ( így persze több magyarázkodás is lett volna benne :D).

Galamb:
Köszönöm én is az idei gyűjteményt! Mindenki kitett magáért, Jó sztorik, rajzok, tökéletes fordítás. tetszett az X-ek kivánságlistája, Mikifátum története tényleg aranyos volt, és poénos (talgaby, "a miért vernek félhülyére ezek a hősök" mondat hatalmas lett. :worship:) Deadpool pezfiguráinál meg kellet álnom egy egyperces hangos röhögésre.  ;D

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése