HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Marvel Kiadó egyéb képregényei
Genzo:
--- Idézetet írta: oawio - 2012. Február 18., 21:56:45 ---Hiszek neked :)
Nekem így elsőre úgy hogy eggyáltalán nem is ismertem a karaktert bejöt a humora.
Majd meglátom ha tartja eszt a szintet akkor végigolvasom.Amúgy se vártam tőle sokat csak aszt hogy szórakoztason. És aszt tesszi. :)
--- Idézet vége ---
Nagyjából megmarad a színvonal a sorozatban, szóval ha az első szám tetszett, akkor a többivel se lesz bajod. Majd lesz egy rész borzasztó rajzokkal, de az még odébb van. :)
--- Idézetet írta: bcsaba3 - 2012. Február 18., 23:42:27 ---Az egyik kedvenc Marvel karakterem Deadpool csak az a baj nem sok kepregenyt olvastam rola csak ami a HZS volt meg regebb ha jol emlekszem volta Kepregeny.neten is am azt halodtam ,hogy lesz majd filmben vmikor , rem üttős lesz . ;D
--- Idézet vége ---
Nekem is ő a kedvencem, a filmet pedig várom én is, úgy néz ki alakul, bár elég nehézkesen.
bcsaba3:
Az egyik kedvenc Marvel karakterem Deadpool csak az a baj nem sok kepregenyt olvastam rola csak ami a HZS volt meg regebb ha jol emlekszem volta Kepregeny.neten is am azt halodtam ,hogy lesz majd filmben vmikor , rem üttős lesz . ;D
oawio:
Hiszek neked :)
Nekem így elsőre úgy hogy eggyáltalán nem is ismertem a karaktert bejöt a humora.
Majd meglátom ha tartja eszt a szintet akkor végigolvasom.Amúgy se vártam tőle sokat csak aszt hogy szórakoztason. És aszt tesszi. :)
talgaby:
Hidd el, amikor felbukkant... nem volt az.
(Igazából itt se annyira, inkább csak nem annyira rémes, mint Way alatt. De számomra főleg azért, mert én olvastam előtte a karakter összes sorozatát.)
oawio:
Pedig nem is olyan érthetetlen :)
Kössz eszt a kis töri órát így már legalább képben vagyok valamennyire.
És a tudathasadás az itt vicces volt :badteeth:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése