HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Marvel Kiadó egyéb képregényei
Usagi Yojimbo:
Én is köszönöm a Deadpool 1. részét!!! :worship: :worship: :worship:
Nagyon bejött nekem ez a rész,sok újat nem tudnék írni, egyetértek az előttem lévőkkel, a tarzanos poén volt a legjobb szerintem is. Havonta lesz egy füzet?
Genzo:
Örülök, hogy tetszett, a jó visszajelzés, és a magas olvasottság pedig nagyon motiváló hatású rám nézve. Mondjuk ettől nem jön hamarabb a folytatás, viszont nagyobb lelkesedéssel állok neki a melónak. Alig egy hónap, és jön a második rész.
Amúgy ezeket a képregényes/filmes kikacsintásokat én sem tudom megunni. Mint itt a "láng be", vagy a tarzanos poénok. :) Egy későbbi számban pedig érkezik majd a sorozat számomra legemlékezetesebb és legjobb poénja, ami a filmvilághoz köthető. Szóval van mire várni.
Rebellis:
Jól indult a Deatpool, bár engem már az előzetes oldalon megvett a "láng be" szöveg. :lol: Az idei új sorozatok közül ezt vártam a legjobban. A történet tetszik, a poénok is jók voltak. Ezt a tudathasadásos dolgot tartom csak teljesen feleslegesnek, mert Wade elég buggyant volt enélkül is...Nagyon várom a folytatást!
Genzo:
Köszönöm :)
keildavid:
Ezer köszönet Genzo-nak a Deadpool - Nagyszájú zsoldos 1. részért! :worship: :worship:
A borítóról nekem se jutott eszembe, hogy honnan lenne ismerős. De már kiderült, hogy a mostani rész borító kinézete hasonló volt másra is.
Deadpool tényleg vicces volt. Főleg, amikor ismét az történt, hogy további két személyiségek is beszélnek. Ahogy a Halálos játszma című történetbe is volt. És persze Deadpool képzelődése is némileg vicces volt. Pl. az A.I.M.-ek méhészeknek képzeli.
Tényleg jól kezdődik ez a képregény. Főleg, hogy ennek nincs "előzménye". Hanem egyszerűen simán indul a történet.
Sok sikert kívánok neked a folytatáshoz, Genzo! ;)
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése