HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Marvel Kiadó egyéb képregényei
Snake (XF):
--- Idézetet írta: talgaby - 2012. Március 25., 11:07:28 ---(Bár a cinikus énemet kissé meglepi, hogy egy másik oldal nem csapott le rég erre a lehetőségre.)
--- Idézet vége ---
Melyik oldalra célzol?
Blue S:
Üdv képregényolvasó társak!
A segítségetek szeretném kérni, mert elveszett egy képregényem és nem emlékszem, honnan töltöttem le. :(
Megtorló vol7: 5. szám.
Kerestem az odalakon, de nem találtam.
Ha valaki tudna segíteni, kérem jelezze.
Előre is köszönöm.
(Elnézést kérek az oldal szerkesztőitől, de nem tudtam, hova is írhatnék.)
Usagi Yojimbo:
Köszi a Deadpool 2. részét!!! :worship: :worship: :worship:
Megint nagyon élvezhető részt kaptunk, csak így tovább! Nekem legjobban a főhős képzelgései jöttek be, főleg az "Engem mi a francért képzelsz ide?" szöveg! :lol:
A Marvel Zombies engem is érdekelne, érdekes borítói vannak a sorozatnak :D :
talgaby:
Ó, nagyon sokaknak bejönne, legalábbis az első minisorozat. (A második gyenge, a harmadik egy borzalom, a crossover meglepően agyament, a negyedik szintén meglepően olvasható, az ötödiknél meg már rájöttek, kár ezt erőltetni...)
Eredetileg egy teljesen másik oldal foglalta, de ők azóta megszűntek. Bár nem tudom, nálunk egyáltalán volna-e valaki, aki megcsinálná. (Bár a cinikus énemet kissé meglepi, hogy egy másik oldal nem csapott le rég erre a lehetőségre.)
halfevil:
Köszi!
Deadpool nagy kedvncem, a zombifej pedig már csak hab a tortán!
Esetleg Marvel Zombies honosítás?
Vagy ez nagyon kevés embernek jönne be? Szerintem egy próbát megérne, kíváncsi lennék a reakciókra. Ha már a kevésbé komolyan vehető dolgokról van szó.
Csak így tovább! :)
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése