HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Marvel Kiadó egyéb képregényei
gabo:
Sajna mostanság a meló miatt egyre kevesebb időm van olvasni, de azért igyekszek. Deadpool - Nagyszájú zsoldos 1-2: nagyon jó történetek ígérkezik, igaz csak az első két részt olvastam eddig! Dúskálunk a poénokban, az akcióban, és a vérontásban! Az eleje majdnem olyan volt mint amikor Hulkot, kilőtték az űrbe a Hulk Világában, borító meg olyan Predátoros, de összességében így jó ahogy van! Kár, hogy a Marvel Zombis történeteket nem honosítják sehol! Köszi az első 2 részt, igyekszek a folytatást is elolvasni! :m-deadpool:
Genzo:
Szívesen mindenkinek! :)
Usagi Yojimbo:
Én is köszönöm a legfrissebb Deadpoolt!!! :worship: :worship: :worship:
Furcsa, hogy szinte ugyanúgy végződött, ahogy az előző rész is, csak már lerázták a törzstagokat, AIM-eseket, és a T-Rex-et :cool:
Rebellis:
Köszi az új részt! Szokás szerint baromi jó volt, külön pont a Dr. Betty központú oldalakért! :brow:
Intruder:
Én is köszönöm a Deadpool füzetet! Most olvastam el egy szuszra a Nagyszájú zsoldos eddigi részeit és nagyon elnyerte a tetszésemet. (Ezek voltak az első Dp képregények, de ezután az összeset elolvasom!) Nem vagyok egy szuperhős fan, de ez a figura nagyon nagy arc, egy Freakazoid! A Johnny Weissmuller, Tera Patrick, mézes és egyéb beszólásaitól padlót fogtam. ;D
OFF: Tetszett az, hogy rózsaszínben látja a világot, emlékeztetett az én egyik kitalált képregényszereplőmre, PIRO-MAN-re, aki a zárt osztályt egy borg kockának, a vámpírokat meg a szeretett családtagjainak képzelte. És egy hátára szíjazott PB gázpalackkal és disznó perzselővel száll szembe a bevásárlókocsi méretű pókokkal egy budapesti szállodában.
OFF vége.
Van olyan képregény itt a Zsákon, amiben szerepel Madame Hydra? Régóta érdekel ez a magyar gonosztevő.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése