HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Marvel Kiadó egyéb képregényei

<< < (111/593) > >>

Genzo:
Nagyon szívesen neked is. :)
A v3-as sorozatból több részre itt már nemigazán számíthatsz, azt a sorozatot a Blateco foglalja, akik ha minden igaz, a v1-től kezdik (Circle Chase) a honosítást, aztán v2 és v3. Szóval azokra még van mit várni, lévén, hogy a v1-be se kezdtek még bele. A Nagyszájú zsoldos után még nincsenek terveim, előbb ez menjen le, de hátha találok még valamit, amit érdemes megcsinálni ide, hogy ne maradjunk Deadpool nélkül. De addig még ebből van 7 rész. :)

Rebellis:
Hatalmas köszi az új Deadpool epizódért! Ugyanazokat a dolgokat tudom már csak szajkózni: jókat elröhögcsélek rajta, a rajz is passzol, Deadpoolt imádom és nagyon örülök, hogy végre folyamatosan pörög a története az egyik kedvenc marvel karakteremnek... :worship:

(a másik történetszál folytatására - ami anno elindult itt G.S. tollából - mikor számíthatunk?)

Genzo:
Nagyon szívesen, örülök, ha neked is tetszik. :)

oawio:
Még csak most sikerült elolvasnom az eddig kikerült részeket pedig egyesével akartam. De ezzentúl ugy lesz.
Mert ez a sorozat valami hihetetlenül szórakoztató. Deadpool besszolásain szakadtam  ;D
A Star warson poén meg a Waldo meg a...ááá fel se lehet mind sorolni. Imádom :D

Köszönöm a honositást Genzo. :worship:

Genzo:
Nagyon szívesen. :)
Én ezt a homályosan rejtélyes választ is hajlamos vagyok elfogadni, mert ez tényleg annyira könnyű volt. Szóval helyes.
A folytatás pedig érkezik, lassan nekiállhatnék a fordításának. Nem akarom az agyonhasznált szöveget nyomni én is, de a biztató/bátorító szavak gyorsítják a a honosítási folyamatot. Persze attól még csak egy hónap múlva lesz következő rész, de köszönöm a visszajelzéseket. :)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése