HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Marvel Kiadó egyéb képregényei

<< < (2/593) > >>

Farek:
Annak idején még Nitro elég sokat, de mivel az ő oldala már megszűnt, fogalmam nincs, hogy hol lehetnek a cuccai. De biztos letöltötte valaki.

elwood:
Most hogy a X-men múzeum ismét bővült, megérett bennem a kérdés: vette valaki a fáradtságot, hogy lefordítsa a 1. a kimaradt részeket vagy 2. a folytatását a magyar nyelvű sorozatnak? Valamikor vettem a fáradtságot és átlapoztam őket angolul, nagyon tanulságos volt. Jó lenne, ha meglenne magyarul is.

Sepi:
Valamint rengeteg rendezvény is van, ahol jó eséllyel be lehet őket szerezni. Például jövő hónapban is lesz képregénybörze 17.-én. Ez az egyik legjobb rendezvény arra, hogy ilyen régi képregényeket beszerezhess. De majd idővel ide is fel fognak kerülni az X-Men füzetek.  ;)

Amanojaku:
Szevasz, Mozso!
Persze, hogy meg, a facebookon sok képregényes és/vagy adokveszek csoportban, meg a vaterán is viszonylag sok, sokféle állapotú példány található. Anno 2015 táján én is így szereztem be az X-Men és a Marvel Extra sort.
De persze egy jó állapotú, gyűjtői teljes sor már nem feltétlenül olcsó dolog.
Illetve viszont ha most elsősorban a Titkos Háború történet érdekel, szerintem egyszerűbb, ha a Nagy Marvel Képregény-Gyűjtemény ezen darabját keresed meg. Az egy konkrét kötet, felújított képminőséggel.

Mozso85:
Sziasztok,
de jo, hogy ratalaltam erre az oldalra.
Gyerek koromban fater a hirker-nel dolgozott, igy az osszes kepregenyt hazahozta nekunk. Tenyleg mind megvolt. Sajnos a lakasunkkal egyutt a benne levo dolgokat is buktuk.
Mindig meselem a 6 eves fiamnak, hogy az en idomben milyen iszonyat jo kepregenyek voltak es most vegre meg is tudom mutatni neki. Azt szeretnem kerdezni, hogy szerintetek a regi x-meneket meg lehet meg valahonnan szerezni? Vagy van esely ra, hogy ide felkerulnek idovel? Igazabol a 94-es ev erdekelne, mivel most olvasnank a titkos haborut es sok resz az x-menben jelent meg. Oriasi koszonet ezert az oldalert!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése