HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Marvel Kiadó egyéb képregényei
Blue S:
Nova Vol4 03:
Remek összecsapást láthattunk a Mennydörgők és Nova közt. Talán most lehetett látni a legjobban, hogy mennyit változott Rich személyisége az évek során. Nagyon jól lett megfogalmazva a lényeg: nem illik már ő ide. Kicsit sajnáltam a karaktert, hiszen rossz lehet sehova sem tartozni. Az Alakulatnak vége, az űrben idegen, a Földön pedig idegenkedve fogadják - még a saját szülei is.
Bűnbánó karaktere remekül van kihasználva, bizonytalansága végig érződik a cselekedetein. Nem csoda, hogy Holdkő kérdőre vonja.
A hírben nagy örömmel olvastam, hogy megyünk tovább, egésszen a Titkos Invázióig. Ez kb. hányadik részt jelenti?
Köszönet a honosításért.
keildavid:
Nova v4 1-3.: Hihetetlen, hogy ebbe a három részes történetbe voltak utalások a Polgárháború eseményről, hogy mi is történt.
És persze Richard Rider se tudhatta, hogy mi minden történt, mert ő az űrben volt.
Meg ráadásul voltak pár ismerős karakterek, akik felbukkantak. Pl. Vasember és a Mennydörgök.
Jó volt elolvasni ezt a 3 részes történetet is.
Ezer köszönet érte! :worship: :worship:
Blue S:
Nova Vol4 02:
Nagyon jó volt, ahogy Rich szembesült a változásokal, amik a távozása óta törtnétek a Földön. Ha jól emlékszem a szüleivel sosem volt olyan jó a viszonya, de a PH csak rátett erre egy lapáttal. Gyémántfej inkább tökfej. :lol: Fel sem mérte mekkorát nőt az ellenfele ereje, holott ez nyilvánvaló volt. Az viszont elismerendő, hogy nem bántotta a családtagokat, csak figyelte a házat. A végén a Mennydörgők megjelenése csak hab a tortán. A következő rész is várós!
Az alkotók szerintem a Marvel egyik legjobbjai, legalábbis ami az űrrészleget érinti. Kicsit méltatlanul kevés figyelmet kapnak a rajongóktól és a cégtől egyraránt.
Deadpool 11.:
Ezt a sorozatot sem lehet megunni, de ebben szerepet játszik, hogy a zombiverzum mindig különleges csemege a számomra. Jégembernek van gerince? :D
A motorra elősször azt hittem, hogy a Szellemlovasé és azzal lesz szétolvasztva.
Az utolsó oldal elég durva, bár az előző oldalon tett kijelentés már sejtett valamit a füzet végéből. (Hehe, nem írtam semmi spoilert.)
Köszönet mindkét honosításért! :worship:
Galamb:
Kösz a Deadpool újabb részét.
Cselekmény tényleg nem nagyon volt, viszont remek vizuális és verbális ponokat kaptunk (Pl. Fejesnek egész jó helye volt a rész elején! :D). A boritó most kifogott rajtam, azt hittem egy film alapján készült.
KiD:
Egyben kiadták őket magyarul, érdekesek, de nem jók szvsz. Netes felbukkanásukról nem tudok.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése