HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Marvel Kiadó egyéb képregényei

<< < (99/593) > >>

talgaby:
A lakatlan életadó bolygók majdnem teljesen elfogytak addigra. Az Utazó inkább arra ment rá, hogy olyan bolygókat keressen, amelyek népe elhúzhat időben onnan. Amúgy a 2000-es évek folyamán megjelent történetekben egyre jobban elfogadta a saját kozmikus mivoltát és eltávolodott a halandó énjétől, plusz egy igen komoly fiaskó után (ami egyszer már talán végre megjelenik nálunk is) felismerte, sokkal fontosabb az, hogy Galactus egyen, mint hogy ha pármilliárdan odavesznek.

SithLord:
Üdv! Köszi a Nova Vol4 13.részét,talgaby! :worship:
Arra én is kíváncsi vagyok,hogyan tudta megszállni ez a entitás a tanácsost mikor előtte főhősünk egy burokba zárta.Az Ezüst utazóval kapcsolatban lenne egy kérdésem.Nem úgy volt ,hogy ő próbál olyan világokat felkutatni ami nem lakott?Vagy ez már régi lemez?Mindenesetre kíváncsi leszek a Novával való összecsapására!
A grafika és a történet is nagyon tetszett!!!
Várom a folytatást!!!

Blue S:
Nova Vol4 13.

Az egyik kedvenc sorozatom az oldalon ismét folytatódott. Remek.
Mikor az első oldalon felbukkant az Árny, már azt hittem, hogy az Őrszem minisorozatban felbukkant Lényről(?) van szó. A hasonlóság elég nagy, gonosz pszichikai entitás, ami megront mindent, amivel találkozik stb.
Mikor kiszállt a fegyveres gazdatestből, bíztam benne, hogy a Világelme megvédi Novát egy testrablástól, elvégre az előtte futó "Megsemmisülés" történetszálban is volt egy ilyen eset (Falanx) és kicsit sablonosra sikerült volna ze a húzás, de nem ez történt és az Árny pofára esett.  :D
Amit viszont nem értek, hogyan tudta megszállni a Főtanácsnokot, hiszen a burokból nem tudott egyedül kiszabadulni? Remélem, erre lesz magyarázat.
Az utolsó oldalon felbukkanó Ezüst Utazó csak fokozza a várakozást a következő részig, de szerintem (és tényleg remélem) nem kell a szokásos "2 hős találkozik, majd összeveri egymást, mire rájönnek, hogy egyazon oldalon állnak" klissét végigszenvedni.
Köszönet a honosításért.  :worship:

SithLord:
Üdv! Köszi a Nova v4 03.részét,talgaby! :worship:
ÁÁH.. a legjobb bunyós résznél jelent meg a Vasember.De szerintem Nova lealázta volna ezeket a Mennydörgőket!
Tényleg nem illik már ide Nova.Talán a legjobb döntést hozta azzal,hogy kimarad a földi dolgokból és visszatér a galaxis ügyes-bajos történéseihez.
Jó volt ez a kis mini,tetszett!!

talgaby:
Hát… jó kérdés. Az SI a 18-ig számig megy, aztán 19-től indul egy hosszú sztori, ami félhivatalosan a Dark Reign része, de csak a 22. számban tűnnek fel benne komolyan spoileres elemek. Másrészt ez  törés nélkül belefut a War of Kingsbe, méghozzá nagyon durván (a komplett sztorit ellövik expozícióval), és csak a 29. számban indul a sorozat végét felvezető, teljesen külön történet.
Vagyis vagy belemegyek abba, hogy hátha lesz SI addigra, hogy elérek a 22. számig, vagy 18-nál elküldöm pihenőre megint az egészet, vagyis október után megint megállunk jó időre.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése