HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Marvel Kiadó egyéb képregényei
Galamb:
Kösz! Így már beugrott, hogy egy csecsemő úszkál a borítón, asszem, Nirvana album lehet.
talgaby:
Ne filmben gondolkozz. Egy olyan album, amit általában odatesznek a "minden idők legnagyobb hatású lemezei" közé.
Galamb:
Kösz az újabb Deadpool részt. Nagyon jó volt, jó poénokkal, és életvezetési tanácsadással: avagy zombi szája előtt ne mutogassunk! :badteeth:
A boritó most kifogott rajtam.
Blue S:
Nova Vol4 14.
Ez a rész is tartotta a már megszokott magas színvonalat a rajzok és a történet terén is.
Ha már rajzok: nem emlékszem, mikor láttam Galaktusz állvédőjét ilyen részletesen ábrázolva. Percekig nézegettem a képeket, amin a sisakja volt látható.
A Gyűlölet-entitás szerintem nem pusztult el, hiszen az űrben is gazdatest nélkül létezett. Persze, ezt Nova nem tudja, akinek most egyébként is nagyobb problémája van.
Köszönet a honosításért. :worship:
SithLord:
Üdv! Köszi a Nova 14.részét,talgaby! :worship:
Galactus-t még sosem láttam ilyen hatalmas nagynak egy képregényben sem.Igazi monstrum volt.Ebben a részben tényleg megnyilvánult,hogy milyen hatalommal bír az Utazó.Igazán rendes volt tőle,hogy intézkedett a menekülők javára.Az kellene,hogy ez az entitás beleköltözzön valahogy az Utazóba,vagy Galactusba.Azt hiszem akkor Richard felköthetné a gatyáját :hehe:
Nagyon várom a folytatást!!!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése