HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Marvel Kiadó egyéb képregényei

<< < (94/593) > >>

talgaby:
A Secret Invasion igazából nem foglalkoztat a sorozat kapcsán. Vagyis folytatom még, de a Dark Reignnél muszáj megállni. Szóval ezt az évet már biztos nem bírja végig a cím.

Blue S:
Nova Vol4. 15.:

bebizonyosodott, hogy Nova a Világelme támogatása nélkül csak kb. 70%-os. Mikor megtámadta Gyötrőt, már akkor eszembe villant, hogy nincsenek fent a pszi-pajzsok, erre a következő képkockában már jött is az idegen válaszcsapása. Elég meggondolatlan támadás, ami illik a karakterhez, de látszott, hogy az emberi tényező önmagában milyen sebezhető. A bolygóról való menekülés ötlete viszont szintén az emberi zsenialitásnak és a "mindent egy lapra" gondolkodásnak köszönhető, egy élő számítógépes tudat itt elbukott volna. Galaktusz különböző megítélése nagyon tetszett a 2 "behatolót" illetően.

Talgaby: létfontosságú, hogy most rám figyelj!

Légyszíves folytasd mihamarabb ezt a sorozatot, amíg csak lehet (tudom, Secret Invasion), mert miközben olvasom, olyan érzésem van, mintha én is ott suhannék az űrben, küzdenék Novával (és ez nem csak azért van, mert a nevünk megegyezik), szóval olyan érzést ad nekem ez a képregény, amit máshonnan nem kapok meg, de szükségem van rá, hogy sikeresen túléljem a való világ okozta károkat, amiket nap, mint nap kell elszenvedni, ebben a túlbürokratizált, korrupt világban.   ;)

Természetesen köszönet a honosításért.  :worship: 

zoli:
Üdv, egy régebbi x-men számról kérdeznék. Mi lett a Hiénákkal miután átmentek az Itélet kapun ,mert Vadóc  azutáni sorsa ott van az Adatbázison .De lett a sorsa a Hiénáknak   :nemtudom:.KÖSZ.

Genzo:
Nagyon szívesen, srácok. A visszajelzések és a statisztikák azt mondják, hogy megérte gürcöljek ezzel a sorozattal.  :) Asys, a válaszod természeten jó, itt pedig egy link, ahol látható mindegyik borító az ihletadó eredeti mellett.
http://launchpadcomics.blogspot.ro/2010/09/deadpool-merc-with-mouth-homage-cover.html

matrixhv:
Köszönöm a Deadpool: Nagyszájú Zsoldos 1-13 részét, a komplett sorozatot. Pár napja kezdtem el olvasni az első résztől, és most a vége is megérkezett. :-) Nagyszerű munkát végeztetek a honosítással.
Voltak olyan borítók, amikre még tippem sem volt. De talán majd beugranak valamikor.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése