HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Marvel Kiadó egyéb képregényei

<< < (87/593) > >>

Ideniel:

--- Idézetet írta: SwitcX - 2013. Szeptember 23., 09:26:13 ---Ezek a Nova történetek kaptak TPB kiadást? Bookdepon sajnos nem találom  :nemtudom:

--- Idézet vége ---

Nova (2007) - TPB Vol. 01 "Annihilation: Conquest" Nova (2007) #1-7
Nova (2007) - TPB vol. 02 "Knowhere" Nova (2007) #8-12 + Annual
Nova (2007) - TPB vol. 03 "Secret Invasion" Nova (2007) #13-18
Nova (2007) - TPB vol. 04 "Nova Corps" Nova (2007) #19-22 + Nova: The Origin of Richard Rider (2009) One-Shot
Nova (2007) - TPB vol. 05 "War of Kings" Nova (2007) #23-28
Nova (2007) - TPB vol. 06 "Realm of Kings" Nova (2007) #29-36

Van egy Nova: Annihilation keménykötésű is, ez az első két TPB anyagát gyűjti egybe.

Egyébként érdemes az Annihilationnel kezdeni, ez alapozza meg ugyanis a Marvel kozmikus szárnyának új arculatát. Ez három kötetben jelent meg gyűjteményes kiadvány formájában, Nova szempontjából az első és harmadik kötetetek a leglényegesebbek.

SwitcX:
Ezek a Nova történetek kaptak TPB kiadást? Bookdepon sajnos nem találom  :nemtudom:

Asys:
Köszönöm a Nova vol. 4. 17.-et!  :worship:

Ez a Szuperskrull nagyon ravasz!  ;D
Ha jól emlékszem, akkor a lánya a Secret Invasion alatt Amazon-nal volt együtt!  :nezze:
Két régi kedvencem is visszatért, jó volt együtt látni őket Novával!  :rolleyes:
A fiatalabbik Ryder sem egyszerű eset!  :badteeth:

Köszönöm a Silver Sable 13.-at!  :worship:

Terror nem válogat az eszközökben...  :rolleyes:
Ami éppen ,,kéznél'' van!  :badteeth:
Igazi kilencvenes évekbeli story: macsó dumák (még a női szereplők szájából is), nem túl fantáziadús dialógusok, sok bunyó, menekülés!  :badteeth:

Köszönöm a Fátum: Az uralkodó visszatér harmadik részét!  :worship:

Doom elérte amit akart, visszatért a 616-os Földre!  :rolleyes:

latis666:
Láttam azt hiszem egy nagyon átfogó marvel kronologikus listát és erősen elgondolkodtam rajta. ;) de mivel sorozat függő vagyok és könyvet is szeretek olvasni meg hát élni is kellene. Szóval valami kisebb projekt is megteszi.

talgaby:
Sokan csinálják amúgy, mert a hetvenes évek közepéig havonta olyan 20-30 cím jelent csak meg, ezt pár év alatt egész könnyen le lehet darálni, és egy marha egységes univerzumot kap így az ember.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése